Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΗΕ. Γράφει ο Θάνος Τζήμερος

0
1893
Φανταστείτε μια οργάνωση που χρηματοδοτεί τρομοκράτες, που προσλαμβάνει δολοφόνους ως διευθυντές σχολείων, που κάνει πλύση εγκεφάλου σε παιδιά εντάσσοντάς τα στον ισλαμικό φονταμενταλισμό, που προπαγανδίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη δολοφονία ανθρώπων μόνο και μόνο επειδή είναι μέλη μιας διαφορετικής θρησκείας.
Μια τέτοια οργάνωση υπάρχει! Όχι δεν είναι ο ΙSIS ούτε η Αλ-Κάιντα. Ονομάζεται Οργανισμός Αρωγής και Έργων (UNRWA) και ανήκει στον ΟΗΕ! Έχει συγκεντρώσει δισεκατομμύρια δολάρια από δυτικές χώρες, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να είναι ο κύριος δωρητής. (Εκατομμύρια έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει και η Ελλάδα. Παρά την οικονομική κρίση, το 2009 δώσαμε 4,5 εκατομμύρια δολάρια: https://reliefweb.int/…/greek-government-contributes… Το 2023, στη Διεθνή Διάσκεψη Δωρητών στο Κάιρο, η Ελλάδα ανακοίνωσε βοήθεια ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ για την ανοικοδόμηση της Γάζας. https://www.mfa.gr/…/dimereis-sheseis-tis…/palaistine/ Μόνο πέρυσι, ο προϋπολογισμός της UNRWA ήταν 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, με τα 400 εκατομμύρια να προέρχονται από τις ΗΠΑ.
Η UNRWA δημιουργήθηκε το 1949, μετά τον αραβοϊσραηλινό πόλεμο του 1948 ως προσωρινή υπηρεσία για να βοηθήσει τους Άραβες πρόσφυγες. Πλέον η UNRWA λειτουργεί ως εργαλείο προπαγάνδας της Παλαιστινιακής Αρχής και της Χαμάς. Ο Mohammed Al-Jamasi, διευθυντής μηχανικής της UNRWA, είναι μέλος του υπουργικού συμβουλίου της Χαμάς! Ο Suhail al-Hindi, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν διευθυντής σχολείου της UNRWA υπηρετεί επίσης στο υπουργικό συμβούλιο της Χαμάς. Ο Said Sayyam, ο υπουργός Εσωτερικών και Πολιτικών Υποθέσεων της Χαμάς (σκοτώθηκε το 2009 από Ισραηλινούς) δίδαξε για 23 χρόνια στα σχολεία της UNRWA. Ο Awad al-Qiq, πρώην διευθυντής σχολείου της UNRWA στη Γάζα ήταν επικεφαλής των τζιχαντιστών που κατασκεύαζαν βόμβες και ρουκέτες.
Για χρόνια, η UNRWA καλύπτεται από μυστικότητα με ελάχιστη λογοδοσία προς τα έθνη δωρητές – ενώ παράλληλα χρησιμεύει ως βάση για τις αραβικές τρομοκρατικές επιχειρήσεις. Οι τρομοκράτες έχουν χρησιμοποιήσει εγκαταστάσεις του ΟΗΕ ως βάσεις εκτόξευσης πυραύλων, δάσκαλοι εκπαιδεύουν μισό εκατομμύριο παιδιά κάθε μέρα για να γίνουν μάρτυρες του Ισλάμ. Η UNRWA υποστηρίζει επίσης το λεγόμενο “Δικαίωμα Επιστροφής”, σε χωριά που αποτελούν πλέον μέρος του κράτους του Ισραήλ. Στο σχολικό της πρόγραμμα, η UNRWA απορρίπτει την έννοια της συνύπαρξης και καλεί σε ένοπλο αγώνα κατά των Ισραηλινών.
Τα παιδιά διδάσκονται στα παλαιστινιακά σχολεία της UNRWA ότι οι Εβραίοι είναι εισβολείς και παρομοιάζονται στα σχολικά βιβλία με φίδια και λύκους. Οι χάρτες στα σχολικά βιβλία δεν κάνουν καμία αναφορά στο Ισραήλ και προσδιορίζουν τη γη μόνο ως Παλαιστίνη. Οι δάσκαλοί τους επικεντρώνονται στην τζιχάντ και στον στόχο της κατάκτησης όλου το Ισραήλ, με το γνωστό σύνθημα “από το ποτάμι μέχρι τη θάλασσα”.
Οι μαθητές της UNRWA συμμετέχουν τακτικά σε σχολικές παραστάσεις που παρουσιάζουν τις γνώσεις τους, όπως αυτές που βλέπετε.
Κάθε χρόνο, η Χαμάς στρατολογεί χιλιάδες μαθητές της UNRWA. Τους δίνουν όπλα και τους εκπαιδεύουν να σκοτώνουν Εβραίους.
Στο οπλοστάσιό της περιλαμβάνεται και η… Τέχνη. Ο Mohammed Assaf, ένας πολύ δημοφιλής στον Αραβικό κόσμο τραγουδιστής, νικητής του μουσικού διαγωνισμού «Arab Idol», που αποφοίτησε από τα σχολεία μίσους της UNRWA-Χαμάς, είναι ο προπαγανδιστής της Χαμάς μέσω των τραγουδιών του, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε εδώ (με αγγλικούς υποτίτλους): https://www.youtube.com/watch?v=TEBILiIGNZo
Είναι απίστευτο, αλλά ο Assaf… είχε προσληφθεί από το 2013 μέχρι το 2017 από την UNRWA για την προώθηση της ειρήνης ως Youth Ambassador! https://www.unrwa.org/Assaf
Ο ΟΗΕ μέσω της UNRWA έχει μεταβληθεί σε χορηγό της Χαμάς, καθώς η ηγεσία του χρειάζεται τις ψήφους των αραβικών κρατών. Η πολιτική των ισορροπιών και του κατευνασμού έχει μεταβληθεί πλέον απροκάλυπτα σε υποστήριξη της ισλαμικής τρομοκρατίας. Κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στο βασίλειό του. Ποιος θα το καθαρίσει;