Home ΕΛΛΑΔΑ Ο καιρός σήμερα 8 Φεβρουαρίου.

Ο καιρός σήμερα 8 Φεβρουαρίου.

0

Tην Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Αιγαίο, καθώς και την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη. Καταιγίδες αναμένοντα έως και το ξημέρωμα, κυρίως στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, αλλά πιθανώς και στη Θράκη και την Κρήτη. Τα φαινόμενα στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι κατά τόπους ισχυρά, και πιθανώς θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Από το μεσημέρι οι βροχές θα περιοριστούν κυρίως στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο και θα εξασθενήσουν σημαντικά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 0 έως 13, στην κεντρική και νότια από 2 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 14, στα νησιά του Αιγαίου από 7 έως 14.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν από ίδιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 13 βαθμούς.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version