Ο Καιρός σήμερα 25 Φεβρουαρίου

0
307

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές. Πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές υπάρχει στη Θράκη και στα ορεινά της Κρήτης. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και κατά τόπους θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, κυρίως στα Ιόνιο και στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 17 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 18, στην Ήπειρο από 4 έως 20 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 3 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 20-22 βαθμούς, στα Επτάνησα από 8 έως 18, στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 18 βαθμούς και στην Κρήτη από 9 έως 20-22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι 4-5 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Από αργά το βράδυ και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας προς Κυριακή οι άνεμοι θα παρουσιάσουν περαιτέρω ενίσχυση.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Ελαφρώς αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με εντάσεις 3-4 μποφόρ, ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι στα 4-5 μποφόρ και προς το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16-17 βαθμούς.