Ο Καιρός σήμερα 16 Απριλίου

0
229

Το Σάββατο 16 Απριλίου 2022, αναμένεται γενικά νεφελώδης καιρός με μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά. Από τις βραδινές ώρες αναμένονται βροχοπτώσεις κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 24, στην Ήπειρο από 4 έως 24 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 3 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 26 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 23 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 5 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις έως 3-4 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις έως 7 μποφόρ. Στο Βόρειο και Κεντρικό Ιόνιο από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στο Νότιο Ιόνιο από ανατολικές γενικά διευθύνσεις έως 6 μποφόρ. Στον Πατραϊκό κόλπο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις έως 6-7 μποφόρ. Στα νότια της Κρήτης από τις απογευματινές ώρες οι άνεμοι θα ενισχυθούν στα 8 μποφόρ από ανατολικές γενικά διευθύνσεις.

Ο καιρός στην Αττική 

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς, στα βόρεια όμως θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.