Ο Καιρός σήμερα 1 Μαΐου

0
126

Γενικά νεφελώδης αναμένεται να είναι σήμερα Δευτέρα (1/5) ο καιρός στις περισσότερες περιοχές με τοπικές βροχές κυρίως στα νησιά του Ιονίου, στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στα ορεινά και ημιορεινά της Θράκης, ενώ είναι πιθανό αυτές να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μικρού κατά βάση μεγέθους.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 23-24, στη Θεσσαλία από 5 έως 24-25 βαθμούς, στην Ήπειρο από 5 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 22 βαθμούς, στα Επτάνησα από 13 έως 18 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 20-21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από διάφορες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και στο Νότιο Ιόνιο από τις βραδινές ώρες τοπικά έως 5 μποφόρ με τάση περαιτέρω ενίσχυσης προς τις πρωινές ώρες της Τρίτης.

Live η εξέλιξη του καιρού

O καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές στα βόρεια και δυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και δυτικά θα είναι τοπικά έως 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με πιθανότητα βροχής τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς.