Ο Δήμος Κηφισιάς έτρεξε για καλό σκοπό

0
132

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή στους αγώνες δρόμου “Under Armour Run Kifissia City Challenge” που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 στον Δήμο Κηφισιάς. Η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον για τους αγώνες ήταν μεγάλη από την πρώτη κιόλας ημέρα που ανακοινώθηκε η διεξαγωγή τους και μάλιστα οι συμμετοχές ξεπέρασαν τα γεωγραφικά όρια του Δήμου μας.
Οι αγώνες δρόμου διεξήχθησαν εντός των ορίων του Δήμου μας, αναδεικνύοντας την οικολογική αξία των μαγευτικών διαδρομών σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη. Οι συμμετέχοντες μάλιστα είχαν την χαρά να θαυμάσουν το πανέμορφο δάσος Φασίδερη, μέρος της διαδρομής αγώνων δρόμου.
Η διοργάνωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση της ΑΜΚΕ ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ η οποία παρέχει υπηρεσίες κοινωνικού και προνοιακού χαρακτήρα σε ογκολογικούς ασθενείς και στο οικείο περιβάλλον αυτών.
Οι αγώνες έγιναν υπό την παρουσία του Δήμαρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου, του προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δ. Βικέλας» Σταύρου Ζαπάντη, του αντιπροέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δ. Βικέλας» και υπευθύνου Αθλητισμού Αχιλλέα Κουρέπη, του Αντιδημάρχου Νέας Ερυθραίας Μιχάλη Καυγαλάκη, των Δημοτικών Συμβούλων Γιάννη Παντελεάκη και Γιώργου Κομιανού, μαθητών και γονέων με τους συμμετέχοντες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.
Οι μικροί αθλητές συμμετείχαν χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση και αγκάλιασαν με αγάπη την σπουδαία αυτή αθλητική γιορτή. Τα νέα παιδιά όπου η συμμετοχή τους έφτασε τον αριθμό των 300 συμμετοχών κάλυψαν την διαδρομή των 1000 μέτρων.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα περιλάμβανε εκτός από τον Ημιμαραθώνιο, αγώνες 10 και 5 χλμ. Μάλιστα στους αγώνες αυτούς έδωσαν δυναμικό παρόν κορυφαίοι αθλητές μας όπως ο Περικλής Ιακωβάκης πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου και ο Mιχάλης Καλομοίρης Αθλητής που συμμετείχε στον Μαραθώνιο Δρόμο στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Την ολοκλήρωση των διαδρομών ακολούθησε απονομή μεταλλίων στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας και αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες.
Αυτή η μεγάλη γιορτή δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την σημαντική συμβολή της Τροχαίας Κηφισιάς, του Διοικητή Τροχαίας Κηφισιάς Γιάννη Δημητρακόπουλο και των Τροχονόμων της, του ΟΑΣΑ, τους υπαλλήλους του Δήμου Κηφισιάς για την εθελοντική συμμετοχή τους που ήταν καταλυτική για την διεξαγωγή του Αγώνα.
Την επιμέλεια της διοργάνωσης των αγώνων είχε αναλάβει η εταιρεία ALL ABOUT RUNNING.
Οι αγώνες δρόμου “Under Armour Run Kifissia City Challenge” ολοκληρώθηκαν αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις και δημιουργώντας τις ομορφότερες φυσικές εικόνες από το Δήμο Κηφισιάς.

Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου μπορείτε να τα δείτε στις παρακάτω διευθύνσεις:

Kids Run 1km
http://136.243.64.207/iframe.aspx?id=95

Ημιμαραθώνιος
http://136.243.64.207/iframe.aspx?id=92

10 χλμ.
http://136.243.64.207/iframe.aspx?id=93

5 χλμ.
http://136.243.64.207/iframe.aspx?id=94

Να ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς και υποστηρικτές της διοργάνωσης.