Ουρικό οξύ & διατροφή: Τέσσερις συμβουλές-κλειδιά για να το ρίξετε

0
68

[ad_1]

Ουρικό οξύ & διατροφή: Τέσσερις συμβουλές-κλειδιά για να το ρίξετε

Το ουρικό οξύ είναι το τελικό προϊόν του μεταβολισμού των πουρινών στο σώμα και παράγεται κυρίως στο ήπαρ και σε μικρότερο βαθμό στα νεφρά και λεπτό έντερο. Σε περιπτώσεις αυξημένης παραγωγής ή μειωμένης αποβολής του ουρικού οξέος, οδηγούμαστε σε υψηλές συγκεντρώσεις του στο αίμα, μια κατάσταση που καλείταιυπερουριχαιμία. Η υπερουριχαιμία είναι μια κατάσταση που μπορεί …

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ