Ομαδικό Πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος ξεκινά ο δήμος Κηφισιάς

0
178

Το Κέντρο Πρόληψης «ΠΡΟΝΟΗ» του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει  ακόμη ένα ομαδικό πρόγραμμα του για όσους επιθυμούν να κόψουν το κάπνισμα. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που μέσω ψυχολογικής υποστήριξης θα ενισχύει τους συμμετέχοντες στην απόφαση τους να διακόψουν το κάπνισμα και θα τους παρέχει την βοήθεια που χρειάζονται προκειμένου να διατηρήσουν την διακοπή καπνίσματος μακροπρόθεσμα.

Διάρκεια:  Η  ομάδα υποστήριξης για την διακοπή του καπνίσματος έχει διάρκεια  9 δίωρες συναντήσεις. Πριν την έναρξη της ομάδας θα προηγηθεί μία ατομική συνάντηση  με το κάθε μέλος και  την συντονίστρια της ομάδας, προκειμένου να γίνει λήψη ιστορικού και εκείνος/η  να ενημερωθεί αναλυτικότερα για τους σκοπούς και το πλαίσιο λειτουργίας της ομάδας.

Αριθμός μελών:  Ο μέγιστος  αριθμός συμμετεχόντων που προβλέπεται για την ομάδα είναι  12  άτομα.  Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για αυτό δηλώστε άμεσα συμμετοχή!

Τόπος διεξαγωγής προγραμμάτων:  Sτο νέο  χώρο του Κέντρου Πρόληψης «Προνόη» Δήλου 10, Κηφισιά

Έναρξη : Δευτέρα 14 Νοεβρίου 2016 και ώρα 18:30-20:00. Οι συναντήσεις της ομάδας  θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα  την παραπάνω ώρα.

Κόστος συμμετοχής στην ομάδα: Δωρεάν

Πληροφορίες-δήλωση συμμετοχών: Μέχρι τις  2 Νοεμβρίου 2016 Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Κέντρου Πρόληψης «ΠΡΟΝΟΗ» καθημερινά 8:30-15:30 στο 210.8082673 Δευτέρα-Τετάρτη  8:00-20:00 ή μέσω e-mail:info@pronoi.org.gr

Πληροφορίες: Σωτηρία Μακαρώνη , Ψυχολόγος Υγείας MSc – Ψυχοθεραπεύτρια

 

Πηγή: Ομαδικό Πρόγραμμα διακοπής καπνίσματος ξεκινά ο δήμος Κηφισιάς | Aftodioikisi.gr