Οι «καυτοί» διάλογοι του αστυνομικού μαστροπού με τους πελάτες του

0
360

Φωτογραφικά ντοκουμέντα αλλά και διαλόγους που είχε στο κινητό του τηλέφωνο ο 23χρονος αστυφύλακας Νώντας Μανιδάκης με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων, διακίνηση ναρκωτικών, παράβαση καθήκοντος, παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, εξασφάλισε και παρουσιάζει η «Ζούγκλα».

Ο νεαρός φαίνεται, σύμφωνα με τα στοιχεία που εντόπισαν οι συνάδελφοι του από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ότι διαπραγματευόταν με διάφορους άντρες την τιμή που θα πλήρωναν για τις ερωτικές υπηρεσίες μιας κοπέλας από την Κούβα η οποία εντοπίστηκε στο διαμέρισμα του.

Η 23χρονη Κουβανή που εξέδιδε ο αστυνομικός

Χαρακτηριστικός είναι ένας από τους διαλόγους που έκανε μέσω γραπτών μηνυμάτων:

ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Έχουμε την κοπέλα διαθέσιμη;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Ναι, τι θέλεις, πες μου.

ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Λεφτά για μια ώρα πες μου. Ψάχνει ο αδελφός μου για σήμερα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Νορμάλ, 200 ευρώ. Φουλ πρόγραμμα 300 ευρώ η μισή ώρα.

ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Χωρίς φουλ πρόγραμμα. Μ…κα είναι πολλά, άστο.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ:200 φουλ πρόγραμμα. Μιάμιση ώρα για σένα… Λατίνα

Σε άλλη συνομιλία που εντοπίστηκε, ένας από τους ενδιαφερομένους, ρωτούσε για ερωτική συνεύρεση με περισσότερους άντρες και ο 23χρονος, λες και ήταν κανονικός προαγωγός και όχι αστυνομικός, απαντούσε με περίσσιο θράσος.

ΑΓΝΩΣΤΟΣ: Δυο άντρες με μια γκόμενα;

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Δυο ώρες φουλ πρόγραμμα 1000 ευρώ. Μια ώρα φουλ πρόγραμμα 600.

Σε άλλη περίπτωση έκανε τον… δύσκολο, προφανώς για να ανεβάσει τις τιμές με τον άγνωστο να τον ρωτάει τι ώρες είναι διαθέσιμη η κοπέλα και τον αστυνομικό να αποκρίνεται «ανάλογα τον φόρτο εργασίας».

Ο 23χρονος αστυνομικός μαστροπός 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 23χρονος, που τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο σε ακαδημίες και μικρές κατηγορίες πριν μπει στη σχολή της αστυνομίας, αρνήθηκε να αποκαλύψει στους αστυνομικούς που βρίσκεται το υπηρεσιακό του όπλο. Την ίδια ώρα, οι αρχές εκτιμούν, ύστερα και από τις φωτογραφίες που βρήκαν στο κινητό του ότι μπορεί και να το έχει πουλήσει.

Σε ερωτήσεις που του έκαναν όταν εντόπισαν μια φωτογραφία με το υπηρεσιακό του όπλο και να αναγράφονται τιμές, φέρεται να τους είπε ότι «Λάθος μεγάλο, εγώ πήγα να βγάλω μεροκάματο 50 – 100 ευρώ».

Ο νεαρός εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο αστυνομικών κοντά στην περιοχή του Κολωνού μαζί με άλλα τρία άτομα. Στις ερωτήσεις που του έκαναν οι συνάδελφοι του απάντησε ότι «του έχουν κλέψει το προσωπικό του μηχανάκι πριν μία ώρα», για το οποίο δεν έχει δηλωθεί κλοπή σε οποιαδήποτε αστυνομική υπηρεσία και γι’ αυτό το λόγο «ζήτησε βοήθεια από τους υπόλοιπους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου προκειμένου να το βρει». Λες και είχε πάθει όμως… αμνησία δεν θυμόταν τον αριθμό κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας του!

Ο 23χρονος που οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη, με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, αφέθηκε ελεύθερος με την υπόθεση του να παίρνει αναβολή για τις 2 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε ίσως και να βρίσκεται εκτός αστυνομίας μιας και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία απόταξης του εξαιτίας της συχνής απουσίας από την υπηρεσία του. Από τον περασμένο Ιούνιο οι συνάδελφοι του τον είδαν ελάχιστες φορές.