Ξάνθη: Σκότωσε τον 46χρονο συμπέθερό του γιατί τον θεωρούσε ρουφιάνο

0
226

Παλιός γνώριμος των Αρχών ήταν ο 36χρονος που σκότωσε χθες (19/3) τον 46χρονο συμπέθερό του στο Δροσερό της Ξάνθης, πυροβολώντας τον εξ επαφής. Πρόσφατα είχε συλληφθεί από την Αστυνομία και στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, αλλά είχε πάρει προθεσμία να απολογηθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος.

Ο δράστης θεωρούσε πως ο 46χρονος ήταν εκείνος που τον κατέδωσε στην Αστυνομία και ήταν υπεύθυνος για τη σύλληψή του, γι’ αυτό και τον σκότωσε, γιατί τον θεωρούσε ρουφιάνο ανέφερε το ρεπορτάζ της Νέτης Φίλια στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Λίγο πριν παραδοθεί στην Αστυνομία μάλιστα ο δράστης ανέβασε βίντεο στο TikTok, στο οποίο εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα. Στη συνέχεια αποτυπώνεται η στιγμή που προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης. Στο βίντεο ο 36χρονος αναφέρεται σε λόγους που έχουν σχέση με τον κώδικα τιμής του και σημειώνει πως δεν ανέχεται να προσβάλουν την οικογένεια και τα παιδιά του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι σκότωσε τον 46χρονο επειδή ήταν ρουφιάνος. «Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους», είπε ακόμα ο 36χρονος.

Μετά την ανθρωποκτονία, συγγενείς του θύματος και κάτοικοι του συνοικισμού πήγαν στο σπίτι του 36χρονου και προκάλεσαν φθορές πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα.