10.3 C
Kifissia
Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Νούμερο 11 …

Must read

Και κάτι που θα αρέσει σε όσους ασχολούνται με αυτά είτε απο ενδιαφέρον είτε απλά για να περνάει η ώρα ( όπως ο γράφων π.χ. ). Ανήκει στα μυστικιστικα και το είχα πετύχει θυμάμαι τότε σε μια έρευνα για την 9/11 και τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει στην θρησκεία του Ισλάμ (μην ξεχνάμε πώς είναι μια θρησκεία εξαιρετικά δεισιδαιμονική)
Οπότε διαβάστε αυτό.
Παρατήρησα πώς η κύρια επικράτηση της Ουκρανικής αντεπίθεσης έναντι της Ρωσίας και η δημόσια δήλωση υποχώρησης της δεύτερης, έγινε στις 11/9… μια ημερομηνία που στους αριθμολόγους όπως διάβασα έχει ιδιαίτερη σημασία. Το είχαν αναδείξει και πάλι τότε στην τρομοκρατική επίθεση των τζιχαντιστών στην ΝΥ που σηματοδότησε την καταπολέμηση των φανατικών ισλαμιστών.
απλά ως σημείο αναφοράς.
— 9+1+1 = 11 ως κυρίαρχος αριθμός —
Νούμερο 11
Θεωρήθηκε ιερός αριθμός, που συμβόλιζε τη «δυαδικότητα στη χρήση βίας» (Mobius), που οδηγούσε είτε σε εξαγνιστικές πνευματικές συνέπειες, είτε σε καταστροφή και χάος.
Θεωρείται και ως ο αριθμός του Διαβόλου. Μόνο που όταν συνοδεύεται από ένα 9 μπροστά τότε αλλάζει μορφή και θεωρείται πώς είναι προστασία εναντίον του από Αγγέλους.
Ο αριθμός 11 στην αριθμολογία θεωρείται ο πιο μαγικός και μάλιστα διαβολικός. Πολλές παγκόσμιες τραγωδίες, τρομοκρατικές επιθέσεις και ιστορικά γεγονότα συνδέονται με αυτό.
Ακολουθούν μερικά παραδείγματα συμμετοχής του αριθμού 11 σε διάφορα περιστατικά και ονόματα:
11 άτομα από την οικογένεια Romanov εκτελέστηκαν.
Στις 11 Νοεμβρίου (ο 11ος μήνας του χρόνου), στις 11 το πρωί, τελείωσε επίσημα ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Προς τιμήν της ολοκλήρωσής του, βρόντηξαν 101 βολές.
11 Σεπτεμβρίου (9 γράμματα και 2 αριθμοί = 11) τρομοκρατική επίθεση στην Αμερική.
11 Σεπτεμβρίου – 254 ημέρες το χρόνο (2+5+4=11). Μετά τις 11 Σεπτεμβρίου, απομένουν 111 ημέρες μέχρι το τέλος του χρόνου.
Οι δίδυμοι πύργοι στέκονταν ο ένας δίπλα στον άλλο σαν δύο μονάδες σχηματίζοντας τον αριθμό 11. Κάθε ένας από τους πύργους είχε 110 ορόφους. Πρώτο στο σημείο έφτασε το πυροσβεστικό όχημα με αριθμό 1. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι ομάδες έχασαν 11 πυροσβέστες. Ακριβώς ένα χρόνο μετά την τρομοκρατική επίθεση στην εθνική λοταρία, οι Ηνωμένες Πολιτείες κέρδισαν το δελτίο με αριθμό 11.
911 είναι ο αριθμός της υπηρεσίας διάσωσης στην Αμερική (9+1+1=11). [σ.σ. η προστασία που ανέφερα πιο πάνω]
Η πτήση UA77, που επρόκειτο να φτάσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, έπεσε στο πίσω μέρος του κτιρίου του Πενταγώνου (11 γράμματα). Στην πτήση επέβαιναν 65 άτομα (6+5=11). Αυτή η επίθεση ήταν μέρος των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.
Ο Προφήτης Μωάμεθ (Ισλάμ) πέθανε το 632 (6+3+2=11). Κάτι που στην έρευνα για τα συμβολικά κίνητρα της Αλ Κάιντα είχε παίξει σημαντικό ρόλο.
Ο αριθμός 11 σχετίζεται επίσης άμεσα με το μυστήριο της Μεγάλης Πυραμίδας στην Αίγυπτο. Στην αρχιτεκτονική της πυραμίδας εμφανίζονται οι διαστάσεις της ως πολλαπλάσια ή σε σχετική κλίμακα του 11. Για παράδειγμα: η αναλογία ύψους προς βάση είναι 7:11. Η κλίση των πλευρικών όψεων είναι 14:11, και η κλίση του νότιου άξονα του θαλάμου του βασιλιά είναι 11:11.
Οι δίδυμοι κερανοί των SS ως σύμβολο επίσης έδειχναν τον κυρίαρχο αριθμό του 11.
**
Ο αριθμός 11 σε διαφορετικούς πολιτισμούς
Στον Χριστιανισμό, το σημείο 11 ήταν απαγορευμένο, επειδή έφερε καθαρή αμαρτωλότητα. Η έννοια του τι είναι αμαρτία θα μπορούσε να εξηγηθεί εξετάζοντας το 11. Για τους αρχαίους Αιγύπτιους, αυτή είναι η θεά της νύχτας, η Nut. Θεωρείται επίσης ως αριθμός υποστήριξης προς τις απαγορευμένες τελετουργίες της μαύρης μαγείας.
Για τους αρχαίους Ρωμαίους, το 11 είναι το σύμβολο της Προσερπίνας. Ήταν η θεά του κάτω κόσμου. Συνδέεται επίσης με το μυστικιστικό, άγνωστο, σκοτεινό. Θεωρείται ως ο αριθμός της ελεύθερης σκέψης, γιατί η δυνατότητα της σκέψης γίνεται έτσι μόνο κάτω από την κάλυψη του νυχτερινού σκότους.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article