Νατάσα Παζαΐτη: Κατέκτησε τη δεύτερη θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό!

0
86

[ad_1]

Μία μεγάλη παγκόσμια διάκριση, κατέκτησε η Νατάσα Παζαΐτη. Αυτή, δεν είναι άλλη από τη δεύτερη θέση σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.
Η Νατάσα Παζαΐτη ήταν η μόνη ελληνική υποψηφιότητα στον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό, «Pink Glove Photo Competition» και συμμετείχε με μία συμβολική φωτογραφία, που φέρει την ονομασία «helping hand».
Η ίδια με μήνυμά της στο Facebook, ενημέρωσε τον κόσμο πως η φωτογραφία της κέρδισε την δεύτερη θέση και έγραψε χαρακτηριστικά:

pazeti

 “Ο διαγωνισμός Pink Glove Photo Competition 2016 ολοκληρώθηκε. Θέλω καταρχήν να συγχαρώ την κλινική Bofill από την Ισπανία για την επιτυχία της. Η δική μας φωτογραφία ήρθε δεύτερη αλλά με μεγάλη διαφορά από την τρίτη σε κατάταξη φωτογραφία. Είμαι χαρούμενη και περήφανη που συμμετείχα στο διαγωνισμό. Στόχος δεν ήταν αποκλειστικά η νίκη. Κύριος στόχος ήταν και είναι να διαδώσουμε τη σημασία της πρόληψης και να ευαισθητοποιήσουμε όλες τις γυναίκες γύρω από αυτήν. Μέσω του διαγωνισμού το μήνυμά μας πέρασε σε χιλιάδες ανθρώπους στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο.
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες και όλους για τη συμμετοχή σας στην ψηφοφορία και την ολόθερμη υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς που ψηφίσατε τη…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα