Νίκος Παππάς : Πέταξε τη μπάλα στο κεφάλι του διαιτητή και αποβλήθηκε οριστικά από το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «basketaki»

0
1463

Την απαράδεκτη ενέργειά του να χτυπήσει τον διαιτητή στο κεφάλι, πετώντας του τη μπάλα, πλήρωσε ο  πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Νίκος Παππάς, ο οποίος αγωνιζόταν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα «basketaki» από το οποίο αποβλήθηκε τελικά οριστικά.

Το περιστατικό, που προκάλεσε αντιδράσεις, συνέβη το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, σε αναμέτρηση στο πλαίσιο της ερασιτεχνικής διοργάνωσης. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Παππάς διαφώνησε με απόφαση του διαιτητή με αποτέλεσμα να του πετάξει τη μπάλα στο κεφάλι και να αποβληθεί.

Η απαράδεκτη ενέργειά του καταγράφηκε σε βίντεο και όπως ήταν αναμενόμενο έκανε το γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας εκατοντάδες αρνητικά σχόλια.

Η διοργανώτρια Αρχή του εν λόγω ερασιτεχνικού τουρνουά αποφάσισε να αποβάλει οριστικά τον Νίκο Παππά από το υπόλοιπο της διοργάνωσης, γεγονός που επιβεβαίωσαν και οι υπεύθυνοι.

IMG_1532

«Τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες και δεν είναι δυνατό να μείνουν ατιμώρητες, είτε πρόκειται για το Νίκο Παππά, είτε για κάποιο άλλον συμμετέχοντα λιγότερο αναγνωρίσιμο. Αυτή είναι η αρχή μας» ξεκαθάρισαν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με το protothema.gr.