Νέα Ερυθραία : ένας δημότης καταγγέλει

0
462
Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, κύριε Γιώργο Θωμάκο,
Θα ήθελα να σας θυμήσω σε αυτές τις δύσκολες τελευταίες ημέρες της δημαρχίας σας ένα περιστατικό σοβαρού τραυματισμού μου την 09-05-2020 σε δρόμο της Νέας Ερυθραίας, και πιο συγκεκριμένα στο οδόστρωμα της οδού Στροφυλίου, υπέστην σοβαρή σωματική βλάβη από αμέλεια υποχρέου, που δεν είναι άλλος από τον Αντιδήμαρχό σας κο Μιχάλη Καυγαλάκη, ο οποίος καταδικάστηκε για την αιτία αυτή από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών την 16-01-2023 σε ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών.
Ο λόγος για τον οποίο καταδικάστηκε ο Αντιδήμαρχός σας ήταν η ύπαρξη λακούβας στο οδόστρωμα, για την οποία δεν είχε υπάρξει οποιαδήποτε μέριμνα των υπηρεσιών σας για επισκευή ή για σήμανση προς αποφυγή κίνησης επ’ αυτής. Αυτής της αμέλειάς σας εγώ ήμουν ένα αθώο θύμα, κινούμενος με το ποδήλατό μου, με αποτέλεσμα να τραυματιστώ πολύ σοβαρά και να ταλαιπωρηθώ αναίτια επί πολλούς μήνες.
Παρά το γεγονός ότι με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κηφισιάς, την οποία υπογράψατε και εσείς ως Πρόεδρος την 21-09-2021, αποδεχθήκατε και την αστική ευθύνη που έχετε σαν Δήμος, για λόγους ακτανόητους σε οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο αρνηθήκατε τελικά να μου καταβάλετε και το αστείο ποσό των 700,00 ευρώ που αποφασίστηκε να μου επιδικαστεί στα πλαίσια ενός εξωδικαστικού συμβιβασμού που απέτυχε.
Παρά το γεγονός ότι τόσο εσείς όσο και εγώ ανήκουμε σε πολιτικούς χώρους διαφορετικούς από τον πολιτικό χώρο του κου Κουτσούμπα, στην συγκεκριμένη περίπτωση η παροιμιώδης φράση του συγκεκριμένου πολιτικού σας ταιριάζει προσωπικά γάντι: “ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ”.
Νέα Ερυθραία, 04-10-2023
Νικόλας Βαφειάδης