Μέχρι 14/10 οι αιτήσεις στο Πρόγραμμα Νεανικής Επιχειρηματικότητας

0
77

[ad_1]

Ο Δήμος Κηφισιάς παρατείνει τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων και αποστολής δικαιολογητικών για το Πρόγραμμα Υποστήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας μέχρι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016.

Η παράταση κρίθηκε επιβεβλημένη λόγω αιτημάτων των ενδιαφερόμενων για περισσότερο χρόνο για την άρτια προετοιμασία των προτάσεων – σχεδίων τους.

Πρόγραμμα Υποστήριξης Νεανικής ΕπιχειρηματικότηταςΥπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Κηφισιάς καλεί νέες επιχειρηματικές ομάδες, με καινοτόμες ιδέες, που επιθυμούν να επιχειρήσουν σε τομείς όπως: Αγροδιατροφή, Υγεία και Φάρμακα, Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, Ενέργεια, Περιβάλλον και Βιώσιμη Ανάπτυξη, Μεταφορές και Εφοδιαστική Αλυσίδα, Υλικά – Κατασκευές, Πολιτισμός, Τουρισμός – Πολιτιστικές & Δημιουργικές Βιομηχανίες, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας. Προϋπόθεση συμμετοχής είναι τουλάχιστον ένα από τα μέλη της κάθε υποψήφιας ομάδας να ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία 18 – 40 ετών.

Για το πρόγραμμα «Υποστήριξη Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς» οι υποψηφιότητες των ενδιαφερόμενων μπορούν να υποβάλλονται στο Γραφείο Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς (τηλ 213 2007213, 128, 280 – Αποστολή αιτήσεων στα e-mails konitopoulou@kifissia.gr,…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα