18.6 C
Kifissia
Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Κατάστημα της JYSK ανοίγει στην Πεύκη

Must read

Την Πέμπτη, 25 Ιουλίου εγκαινιάζονται δύο νέα καταστήματα JYSK, σε Πεύκη και Δράμα, ενισχύοντας το δίκτυο της JYSK που φτάνει έτσι τα 29 καταστήματα στην Ελλάδα και φέρνοντας την διεθνή Δανέζικη αλυσίδα ακόμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του αρχικού στόχου των 40 καταστημάτων στην Ελλάδα έως το τέλος του 2020, με βάση το πενταετές πλάνο που εκπονήθηκε το 2015, χρονιά εισόδου της JYSK στη χώρα μας.

Η Πεύκη και η Δράμα αποτελούν τους επόμενους σταθμούς του πλάνου ανάπτυξης της JYSK καθώς με τα εγκαίνιά τους, η Δανέζικη αλυσίδα που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) φτάνει πλέον τα 29 καταστήματα στην Ελλάδα. Τα δύο νέα καταστήματα έρχονται να προστεθούν σε αυτά της Κέρκυρας και της Κορίνθου που εγκαινιάστηκαν τον Ιούνιο ενώ μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα ακολουθήσουν και άλλα εγκαίνια καθώς το πλάνο ανάπτυξης της JYSK είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και ακολούθησαν πολλά ακόμα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Η είσοδος της JYSK στην ελληνική αγορά αλλά και η επέκτασή της, δείχνει την εμπιστοσύνη του ιδρυτή της, Lars Larsen, στην Ελλάδα και στις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας μας. Η διοίκηση της εταιρείας υλοποιεί με σταθερότητα τη δέσμευση του κυρίου Larsen για 40 καταστήματα JYSK στην Ελλάδα στα πέντε πρώτα χρόνια λειτουργίας της, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει στον τύπο με την ευκαιρία των εγκαινίων του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα.

Ο κος Γιώργος Τσιρώνης, Retail Manager της JYSK αναφέρει :«Η JYSK είναι μια Δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και την σωστή εξυπηρέτηση του. Στις αρχές αυτές βασίζεται και η στρατηγική της σχετικά με την εύρεση και υλοποίηση των νέων καταστημάτων της, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα. Φτάνοντας πλέον τα 29 καταστήματα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο σε ότι αφορά την υλοποίηση της στρατηγικής αυτής καθώς οι πελάτες μας έχουν πλέον πολλά σημεία για να γνωρίσουν καλύτερα το σκανδιναβικό design των προϊόντων και τις εξαιρετικές προσφορές της JYSK».

Με βάση τα παραπάνω η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν ένα κατάστημα JYSK. Στην Πεύκη, αυτό το σημείο έχει βρεθεί, στην Ηρώων Πολυτεχνείου 1 ενώ στη Δράμα το νέο κατάστημα βρίσκεται στο 3ο χλμ. Ε.Ο. Δράμας – Καβάλας.

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο κος Τσιρώνης:«Οι πελάτες στα νέα μας καταστήματα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα, μαξιλάρια και λευκά είδη, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα επίπλων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ειδών διακόσμησης και άλλων προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένων για να καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου σπιτιού. Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία μας Click & Collect».

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στην Πεύκη

  • Το κατάστημα έχει 8 υπαλλήλους.
  • Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι πάνω από 1.000 τετραγωνικά μέτρα.
  • Τα εγκαίνια του καταστήματος είναι την Πέμπτη, 25 Ιουλίου, στις 9 το πρωί.
  • Το κατάστημα βρίσκεται στην Ηρώων Πολυτεχνείου 1, στην Πεύκη.
  • Διευθυντής του καταστήματος είναι ο κος Γιώργος Γασπαρινάτος.

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στη Δράμα

  • Το κατάστημα έχει 7 υπαλλήλους.
  • Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι 1.000 τετραγωνικά μέτρα.
  • Τα εγκαίνια του καταστήματος είναι την Πέμπτη, 25 Ιουλίου, στις 9 το πρωί.
  • Το κατάστημα βρίσκεται στο 3ο ΧΛΜ Ε.Ο. Δράμας – Καβάλας.
  • Διευθυντής του καταστήματος είναι ο κος Σωτήρης Καβάτος.

Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων με σκανδιναβικές ρίζες, η οποία πουλάει τα πάντα για το σπίτι. Το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Δανία το 1979 και σήμερα η JYSK μετράει πάνω από 2.700 καταστήματα και 23.000 υπαλλήλους σε 52 χώρες.

Στη Γερμανία και την Αυστρία, τα καταστήματα ονομάζονται Dänisches Bettenlager – στον υπόλοιπο κόσμο JYSK. Η JYSK είναι ιδιοκτησία της οικογένειας στην οποία ανήκει το Lars Larsen Group που περιλαμβάνει πολλές εταιρείες με συνολικό ετήσιο τζίρο 4,25 δισεκατομμυρίων ευρώ. Ο τζίρος της JYSK ανέρχεται στα 3,58 δισεκατομμύρια ευρώ.

More articles

- Advertisement -spot_img

Latest article