Θρίλερ στα Λιόσια με απανθρακωμένη σορό άνδρα – Εξετάζεται αν τον σκότωσε ο γιος του

0
215
Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στα Λιόσια με τους αστυνομικούς να έχουν εντοπίσει ένα απανθρακωμένο πτώμα και να εξετάζουν αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στην περιοχή εντοπίστηκε μία σορός ενός άνδρα απανθρακωμένη και δίπλα ο γιος του ο οποίος φέρεται να έκαιγε τον πατέρα του καθώς, όπως είπε στους αστυνομικούς αφήνοντάς τους άφωνους, δεν είχε χρήματα για να τον θάψει.

Η απανθρακωμένη σορός εντοπίστηκε πάνω σε ένα καμμένο στρώμα στην αυλή του σπιτιού.

liosia-7

Οι αρχές πέρασαν χειροπέδες στον γιο του θύματος, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία.

liosia-1

Στο σημείο και ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστώσει αν ο άνδρας δολοφονήθηκε από τον γιο του, ο οποίος να σημειωθεί πως φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ή αν πέθανε και στη συνέχεια ο γιος του θέλησε να κάψει τη σορό του.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής ο άνδρας πρέπει να ήταν νεκρός αρκετές ημέρες γιατί η δυσοσμία ήταν έντονη.

Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα στο protothema.gr ο παππούς είχε πει ότι ο γιος του τον έδερνε, ενώ η μυρωδιά ήταν έντονη από την Τρίτη.

«Τον παππού τον έβλεπα που έβαινε και καθάριζε. Ήταν περίπου 80-85 ετών και ο γιος γύρω στα 60-65. Υπήρχε έντονη μυρωδιά, από την Τρίτη. Είχαν τσακωμούς, είχε πει ο παππούς σε μια γειτόνισσα ότι ο γιος του τον βαράει. Ο γιος είναι καθηγητής, είναι σπουδαγμένος. Τους είχαν κατασχέσει το σπίτι και είχε έρθει και ο ιδιοκτήτης και σε 2-3 μέρες θα του το παρέδινε».

Ν. Λιόσια - Μαρτυρία

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ν. Λιόσια (2)
Ν. Λιόσια (1)
liosia-3
liosia-2
liosia-6
liosia-5