Θεσσαλονίκη: Εθελοντές του κόμματος Τζήμερου ξήλωσαν αφίσες του ΚΚΕ

0
340

Εθελοντές της Εθνικής Δημιουργίας βγήκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για να ξηλώσουν τις αφίσες που τοποθέτησε το ΚΚΕ με σκοπό να διαφημίσει κομματική εκδήλωση.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της στο Facebook η υποψήφια βουλευτής του κόμματος Τζήμερου στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Μερσίνη Παπαδοπούλου.

«Σάββατο βράδυ και κάποιοι τρελοί εθελοντές, κατεβάζουν αφίσες και τις τοποθετούν στο φυσικό τους χώρο. Τους κάδους ανακύκλωσης. Αντισταθείτε στην ανομία, τον τσαμπουκά και την προπαγάνδα. Οι αρμόδιοι θεσμοί δεν μπορούν ή δεν θέλουν. Προτιμούν να ξεφτιλίζονται. Εμείς ΟΧΙ» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η κυρία Παπαδοπούλου.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

Σάββατο βράδυ στη #Θεσσαλονίκη

Άλλοι πάνε για ποτό, άλλοι σε αποκριάτικο πάρτυ και κάποιοι τρελλοί εθελοντές δουλεύουν για να βγάλουν βίντεο με την παρουσία του Θάνου Τζήμερου στην Θεσσαλονίκη, για να το κοινοποίησουν και να γνωρίσει το κοινό την #Εθνική_Δημιουργία.
Το #ΚΚΕ έχει άλλο τρόπο, τον παραδοσιακό.
Κρεμά αφίσες και πανό σε όλες τις κολόνες, τις νησίδες, τις γέφυρες, τις πλατείες.
Η Περιφέρεια και ο Δήμος κάνουν πως δεν βλέπουν, ενώ θα έπρεπε να τις κατεβάσουν και να επιβάλλουν πρόστιμο.
Σάββατο βράδυ και κάποιοι τρελλοί εθελοντές, τις κατεβάζουν και τις τοποθετούν στο φυσικό τους χώρο. Τους κάδους ανακύκλωσης.
Αντισταθείτε στην ανομία, τον τσαμπουκά και την προπαγάνδα.
Οι αρμόδιοι θεσμοί δεν μπορούν ή δεν θέλουν.
Προτιμούν να ξεφτιλίζονται.
Εμείς ΟΧΙ.