Ενημερωτική ημερίδα για τα ζώα σε αστυνομικούς

0
123

ΑΘΗΝΑ 18/11/2016

Τα κενά που τυχόν έχουν οι αστυνομικοί, σχετικά με τη νομοθεσία που αφορά στα ζώα, καλούνται να καλύψουν εισαγγελείς και επιστήμονες σε ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει το Σάββατο, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία.

«Το Ελληνικό Δικαιϊκό Σύστημα για τα Ζώα , πρακτικά προβλήματα που απορρέουν από την εφαρμογή του. Ο ρόλος των Εισαγγελικών, Αστυνομικών και Αυτοδιοικητικών Αρχών» είναι το θέμα της ημερίδας με ομιλητές τον Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου Ευστάθιο Θεοφανίδη, τον πρωτοδίκη Θεσσαλονίκης Χρήστο Τριανταφυλλίδη, την Αντεισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης Ειρήνη Χρυσογιάννη, την Αξιωματικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Βασιλική Μεταξιώτου και τον καθηγητή του τμήματος Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ Αθανάσιο Ντινόπουλο.

«Θα συμμετέχουν 150 αστυνομικοί οι οποίοι θα ενημερωθούν για τη σχετική νομοθεσία καθώς έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχει έλλειμμα γνώσης» ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αναστασία Μπομπολάκη. «Πολλές φορές», συμπλήρωσε, «υπάρχει αδιαφορία για περιπτώσεις κακοποίησης ζώων και απαξίωση των πολιτών ενώ συντελείται αυτεπάγγελτο αδίκημα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ