Home ΕΛΛΑΔΑ Εκπόρνευση 12χρονης στα Σεπόλια: «Ντόμινο» αποκαλύψεων για το modus operandi του Μίχου

Εκπόρνευση 12χρονης στα Σεπόλια: «Ντόμινο» αποκαλύψεων για το modus operandi του Μίχου

0

Ξετυλίγεται μέρα με την ημέρα το «κουβάρι» του πολυδιάστατου τρόπου δράσης του 53χρονου παιδεραστή και κατηγορούμενου, μεταξύ άλλων για διακεκριμένη μαστροπεία, Ηλία Μίχου, στην πρωτοφανή και αδιανόητη υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια.

Σε συμπληρωματική της κατάθεση μετά τη σύλληψη της 37χρονης μητέρας, το 12χρονο κορίτσι αποκάλυψε ότι ο 53χρονος βίαζε και εξέδιδε το παιδί κατ’ επανάληψη και σε οίκο ανοχής που βρίσκεται κοντά στο κατάστημά του και το σπίτι της οικογένειας.

Όπως εκμυστηρεύτηκε το κορίτσι σε ψυχολόγο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, κάθε φορά που την οδηγούσε στον οίκο ανοχής ο Μίχος, το κορίτσι έπεφτε θύμα βιασμού από μέχρι πέντε διαφορετικούς άνδρες, κατά μέσο όρο, ενώ ο 53χρονος την περίμενε στο αμάξι του. Μάλιστα, είχε προηγηθεί η σεξουαλική της κακοποίηση εντός του αυτοκινήτου του Μίχου, από άλλους άγνωστους άνδρες.

Το «κάδρο» των εμπλεκόμενων στην υπόθεση συνεχώς διευρύνεται, καθώς η 12χρονη μίλησε για δύο νέα πρόσωπα που φέρονται να είχαν γνώση της εκπόρνευσης και δεν ανήκουν μεταξύ των συλληφθέντων. Επίσης, όπως κατέθεσε το παιδί, οι άνδρες που την κακοποιούσαν σεξουαλικά στον οίκο ανοχής, δεν ανήκουν στον μέχρι στιγμής «κύκλο επαφών» που προκύπτει από τις συνομιλίες στις διαδικτυακές εφαρμογές.

Η 12χρονη έκανε λόγο για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 30-40 ετών, που «υποδεχόταν» τον Ηλία Μίχο στον οίκο ανοχής και τον είχε ακούσει να λέει στον 53χρονο παιδεραστή «τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε».

Παράλληλα, σε ερώτηση της ψυχολόγου για το κατά πόσο κάποιος είχε καταλάβει για την σχέση της με τον Ηλία Μίχο, το κορίτσι απάντησε ότι ένας φίλος του κατηγορούμενου, αστυνομικός, τον είχε ρωτήσει «τι κάνεις με αυτή την μικρή;».

Στην τρίτη κατά σειρά κατάθεσή της, η 12χρονη έδωσε επίσης λεπτομέρεις για το κακούργημα της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκων για την οποία κατηγορείται ο 53χρονος.

Προφυλακιστέα για μαστροπεία η μητέρα – Τι ισχυρίστηκε στην απολογία της

Η 12χρονη είπε ότι η μητέρα της δεν είχε καταλάβει κάτι για τα όσα συνέβαιναν, διότι η 37χρονη ήξερε ότι το παιδί ασχολείται πολλές ώρες με το κινητό και όταν ερχόντουσαν τα αδέρφια της έμπαινε σε άλλη σελίδα «για να βλέπουν ότι παίζω παιχνίδια και αυτά».

Το κορίτσι ρωτήθηκε επίσης και για τα επίμαχα εμβάσματα σε τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας, αποκρινόμενη ότι κάποιοι πλήρωναν 20-25 ευρώ για τις γυμνές φωτογραφίες της. Η 12χρονη ήταν κατηγορηματική ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα και πως για όλα την καθοδηγούσε ο Μίχος.

Στους ισχυρισμούς του κοριτσιού στήριξε το μεγαλύτερο μέρος της πολύωρης απολογίας της η 37χρονη, η οποία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Η ίδια αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε γνώση, συμμετοχή ή κατηγορία σε βάρος της και η υπερασπιστική της γραμμή δομήθηκε, κατά κύριο λόγο, στις τρεις καταθέσεις της 12χρονης.

Η 37χρονη μητέρα έδωσε απαντήσεις που συμπίπτουν με αυτές του 12χρονου θύματος σε ό,τι αφορά τα μικροποσά που βρέθηκαν σε τραπεζικό της λογαριασμό και τα οποία οι Αρχές θεωρούν ότι προέρχονται από βιαστές του παιδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει το πρόσωπο από τον τραπεζικό λογαριασμό του οποίου έχουν μπει ύποπτα μικροποσά στον λογαριασμό της μητέρας.

Όπως ισχυρίστηκε η μητέρα, «η ίδια η κόρη μου, με ενημέρωσε ότι υπήρχαν κάποιες καταθέσεις στον λογαριασμό μου και μάλιστα μου ανέφερε ότι παρέδωσε στον Ηλία Μίχο το IBAN» και πως χρησιμοποιούσς την τραπεζική κάρτα μόνο όταν γνώριζε ότι έχουν μπει τα ποσά του προνοιακού επιδόματος παιδιού. Επίσης, η κατηγορούμενη ανέφερε ότι δεν γνωρίζει κανένα από τα ονόματα που φέρονται να έχουν κατάθεση στον λογαριασμό της.

Στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε, υποστήριξε επίσης ότι ο 53χρονος παιδεραστής «εμφανιζόταν ως ένας άνθρωπος καλοσυνάτος απέναντι στα παιδιά, τα οποία συχνά τα κερνούσε παγωτό ή πορτοκαλάδες», ενώ αναφερόμενη στην πρώην σύζυγο του Ηλία Μίχου ισχυρίστηκε ότι επιχείρησε να τη χρηματίσει ζητώντας της «σαν γυναίκα προς γυναίκα» να μην καταστραφούν δύο οικογένειες.

Την Τετάρτη οι απολογίες των τριών συλληφθέντων για τον βιασμό του κοριτσιού

Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγήθηκαν, επίσης, τη Δευτέρα, οι τρεις συλληφθέντες – ένας 33χρονος, ένας 34χρονος και ένας 36χρονος – που κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής. Οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Τετάρτη, ενώ και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος αρνείται την κατηγορία επικαλούμενος «διανοητικό πρόβλημα το οποίο επιβεβαιώνεται από γιατρό ο οποίος τον εξέτασε χθες στη ΓΑΔΑ επί 1,5 ώρα».

Κατά πληροφορίες, ισχυρίζεται επίσης ότι υπήρξαν τρία ραντεβού με τη 12χρονη, έγιναν δύο συναντήσεις ενώ η τρίτη ματαιώθηκε, καθώς υπήρχε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων και υποστηρίζει πως δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη.

Ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, επίσης ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχε σεξουαλική επαφή με τη 12χρονη, παραδεχόμενος ότι έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής χωρίς να δώσει λεφτά στο κορίτσι.

Τη γραμμή της άρνησης των κατηγοριών ακολουθεί και ο 34χρονος, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Ακόμη ένα άτομο παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ

Εν τω μεταξύ, αργά το βράδυ της Δευτέρας, όπως έγινε γνωστό, ακόμη ένα άτομο παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ.

Εξετάστηκε ενόρκως από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και ερευνάται η εμπλοκή του στην υπόθεση.

Πληροφορίες για τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης

Στο μεταξύ, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εκτελεστούν τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αφορούν άτομα που έχει αναγνωρίσει η 12χρονη ως βιαστές της και τα άλλα δύο εμπλέκονται με βάση ενοχοποιητικά στοιχεία.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει συλληφθεί το άτομο που το κορίτσι έχει κατονομάσει ως «Μιχάλη» και όπως προκύπτει από τις συνομιλίες, της έκλεινε ραντεβού μέσω εφαρμογής.

Exit mobile version