«Εικονικές επιχειρήσεις» δημιούργησαν δύο σχολεία του Δήμου Κηφισιάς

0
257

[ad_1]

Η φαντασία, το πνεύμα συνεργασίας και η διάθεση για επιχειρείν οδήγησε μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Κηφισιάς να συμμετάσχουν και να διακριθούν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece», το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας.

Ιδιαίτερα αξιόλογες και καινοτόμες ήταν οι προσπάθειες δύο σχολείων που βρίσκονται στον Δήμο. Μέσα στο σχολικό περιβάλλον και υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων καθηγητριών το 3ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς και το Β΄ Αρσάκειο Τοσίτσειο Λύκειο Εκάλης συμμετείχαν στο πρόγραμμα με τις δικές τους εικονικές επιχειρήσεις.

Πρόσκληση «Επιχειρώ Νεανικά»Ομάδες εργασίας και καθηγήτριες από τα δύο σχολεία θα παρουσιάσουν και θα προβάλουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, στις 20:00, στο αίθριο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς, στο δημαρχείο (Διονύσου και Μυρσίνης).

Την εκδήλωση διοργανώνει η αντιδημαρχία Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Οργάνωσης, Προγραμματισμού και Πληροφορικής.

Το 3ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς συμμετείχε στο πανελλαδικό πρόγραμμα της εικονικής επιχείρησης, όπου και αναδείχτηκε μέσα στα 10…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα