Διόνυσος: «Tον σκότωσα λόγω της καταπίεσης» – Τι υποστήριξε ο δολοφόνος του Πακιστανού

0
205

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας του Πακιστανού στον Διόνυσο προχώρησαν οι Αρχές, συλλαμβάνοντας έναν 26χρονο με τον οποίο συγκατοικούσε.

Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου (8/6) από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ στον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Θεσσαλονίκης την ώρα που ετοιμαζόταν να διαφύγει στη Βουλγαρία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως, ενώπιον των αστυνομικών, ο άνδρας παραδέχθηκε την πράξη του και ανέφερε πως έφθασε στο έγκλημα λόγω της καταπίεσης που υφίστατο από το θύμα.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης υποστήριξε πως το θύμα δεν τον άφηνε να καπνίζει μέσα στο σπίτι, του ζητούσε να κάνει όλες τις δουλειές και του όριζε ακόμα και τη θέση στην οποία όφειλε να αφήνει τα παπούτσια του. Έτσι, όπως είπε, δεν άντεξε άλλο την καταπίεση και κατά τη διάρκεια ενός καβγά άρπαξε ένα μαχαίρι και τον σκότωσε.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο δράστης εργαζόταν ως διανομέας και, όπως προέκυψε από την παρατήρηση του οπτικού υλικού, διαπιστώθηκε η παρουσία του στον τόπο τέλεσης του εγκλήματος και η διαφυγή του από αυτόν.