Διόνυσος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 40χρονου Πακιστανού

0
181

Στον σταθμό των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (8/6) ο δράστης της δολοφονίας του 40χρονου Πακιστανού στον Διόνυσο την περασμένη Τετάρτη (5/6).

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, συνελήφθη βάσει εντάλματος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο, ο 26χρονος ομοεθνής συγκάτοικός του, που ήταν και συγγενής του.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατος του θύματος επήλθε συνεπεία εξωτερικού τραύματος στον θώρακα από νύσσον και τέμνον όργανο και κακώσεων στο θώρακα και στην κοιλιά. Σύμφωνα με την αστυνομία, από την έρευνα που διενεργήθηκε, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν συνδυαστικά εγκληματολογικά ευρήματα και προανακριτικά στοιχεία, πιστοποιήθηκε η παρουσία του δράστη στον τόπο τέλεσης του εγκλήματος και η διαφυγή του από αυτόν.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, ο 26χρονος, κατά την ανάκριση, παραδέχθηκε την πράξη του λέγοντας πως οδηγήθηκε στο έγκλημα γιατί το θύμα είχε άσχημη συμπεριφορά προς το πρόσωπό του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.