Δεν ήθελε να επιβιβαστεί στο Titan o 19χρονος γιος του Πακιστανού μεγιστάνα

0
125

Συγκλονίζει η ιστορία του 19χρονου Σουλεμάν Νταγούντ, γιού του Πακιστανού μεγιστάνα, για την απόφαση του να επιβιβαστεί στο υποβρύχιο Titan, την οποία αποκάλυψε η θεία του σε συνέντευξη της στο αμερικανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NBC.

Ο Πακιστανός επιχειρηματίας Σαχζάντα Νταγούντ και ο γιος του, ήταν δύο από τα πέντε θύματα που σκοτώθηκαν ακαριαία όταν το υποβρύχιο της OceanGate υπέστη «καταστροφική έκρηξη» μόλις 1.600 πόδια από την πλώρη του Τιτανικού, σύμφωνα με την Αμερικανική Ακτοφυλακή.

Όπως αποκάλυψε η θεία του Σουλεμάν, Αζμέ Νταούντ, ο νεαρός «ήταν τρομοκρατημένος», αλλά αποφάσισε να συνοδεύσει σε αυτό το παράτολμο ταξίδι τον πατέρα του, ως δώρο για την Γιορτή του Πατέρα που εορτάζονταν την Κυριακή 18 Ιουνίου. O Σουλεμάν «δεν ήθελε πολύ», αλλά ένιωθε υποχρεωμένος να ευχαριστήσει τον πατέρα του, ο οποίος ήταν πολύ παθιασμένος με το ναυάγιο του 1912.

«Σκέφτομαι τον Σουλεμάν, ο οποίος είναι 19 ετών, εκεί μέσα…», είπε η Αζμέ στη τηλεφωνική συνέντευξη από το σπίτι της στο Άμστερνταμ.

«Αισθάνομαι ακόμα δυσπιστία. Είναι μια εξωπραγματική κατάσταση. Νιώθω ότι βρίσκομαι σε μια πολύ κακή ταινία» είπε η μεγαλύτερη αδερφή του Πακιστανού επιχειρηματία.

Η Αζμέ Νταούντ
Η Αζμέ Νταούντ

Πηγή: DailyMail.com