Αρχική Featured Γυναίκα φώναζε «Allahu Akbar» μέσα σε πτήση από Λάρνακα για Μάντσεστερ

Γυναίκα φώναζε «Allahu Akbar» μέσα σε πτήση από Λάρνακα για Μάντσεστερ

0
Γυναίκα φώναζε «Allahu Akbar» μέσα σε πτήση από Λάρνακα για Μάντσεστερ

Αναστάτωση προκλήθηκε μέσα σε αεροπλάνο που ξεκίνησε από τη Λάρνακα της Κύπρου, με προορισμό το Μάντσεστερ της Βρετανίας, όταν μια γυναίκα γδύθηκε και άρχισε να τρέχει γυμνή μέσα στο αεροσκάφος εν ώρα πτήσης, φωνάζοντας «Allahu Akbar».

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», η γυναίκα επιχείρησε να εισβάλει στο πιλοτήριο, όμως τη σταμάτησε ένας άλλος επιβάτης.

Ο Phillip O’Brien βρισκόταν στο αεροσκάφος με άλλα έξι μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ των οποίων η σύζυγός του και τρία παιδιά του, ηλικίας οχτώ έως 14 ετών. Ο 35χρονος, ο οποίος εργαζόταν σαν σεκιούριτι όταν ήταν έφηβος, δήλωσε για το περιστατικό: «Όταν η γυναίκα κατευθύνθηκε προς το πιλοτήριο πήρα την πρωτοβουλία, την ακινητοποίησα στο έδαφος και σε εκείνο το σημείο ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Παρίσι».

Η γυναίκα φάνηκε να υπαινίσσεται ότι είχε μαζί της εκρηκτικά στο αεροσκάφος και επίσης ρώτησε τα παιδιά, με τα οποία ήταν μαζί, αν ήταν «έτοιμα να πεθάνουν». Είπε, επίσης, στους τρομοκρατημένους επιβάτες και το προσωπικό ότι οι γονείς της ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS.

Εν τέλει, η πτήση κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο «Charles De Gaulle» στο Παρίσι, νωρίς το πρωί της Τρίτης, ώστε να απομακρυνθεί η 30χρονη γυναίκα.