Βουλή. Ερώτηση 48 βουλευτών στον Κικίλια περί διοικητών νοσοκομείων

0
97

[ad_1]

«Μέλι στο ψωμί» του ΣΥΡΙΖΑ ήταν οι ατυχείς κυβερνητικές επιλογές για τις θέσεις των διοικητών των νοσοκομείων, με την Αξιωματική Αντιπολίτευση να επιμένει στο ζήτημα μιλώντας για άλλη μια τρανταχτή απόδειξη ότι η κυβέρνηση δεν εννοεί τα όσα λέει περί αξιοκρατίας και ανάδειξης των άριστων σε θέσεις ευθύνης.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε και τον πόλεμο ανακοινώσεων για το ζήτημα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευση, 48 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταθέτουν σχετική ερώτηση στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Καλούν τον υπουργό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο κείμενο της ερώτησης, να ενημερώσει τη Βουλή «αν προτίθεται να επανεξετάσει επιλογές σε θέσεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητών, των οποίων ο διορισμός, με δική του ή όχι ευθύνη, προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και πλήττει την αξιοπιστία της Πολιτείας στη συνείδηση των πολιτών».

Επίσης οι βουλευτές ζητούν να κατατεθούν στη Βουλή τα πρακτικά της Επιτροπής Αξιολόγησης και οι αιτιολογημένες εισηγήσεις προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, καθώς και τα βιογραφικά των επιλεχθέντων υποψηφίων.

Το κείμενο της ερώτησης
Με θέμα «Επιλογή Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών για τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ» το κείμενο…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ