ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ. Γράφει ο Τάκης Θεοδωρόπουλος

0
211
ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ
Σκάι 100.3 δελτίο ειδήσεων 16/7/2020 και ώρα 00:00.
“Τρία άτομα συνελήφθησαν μπροστά στην ΑΣΟΕΕ σε συνέχεια της αντιρατσιστικής συγκέντρωσης στην πλατεία Βικτωρίας”. Η “αντιρατσιστική συγκέντρωση” ήταν συγκέντρωση εναντίον των κατοίκων που διαμαρτύρονταν για την υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους από όσους επιχειρούν να μετατρέψουν την περιοχή σε ανοιχτό καταυλισμό μεταναστών. Οι “αντιρατσιστές” ήταν οι συνήθεις επαγγελματίες της αλληλεγγύης οι οποίοι καθύβριζαν τους κατοίκους αποκαλώντας τους “ρατσιστές”, “φασίστες” και εκτόξευαν τους λοιπούς μπακαλιάρους του επιτηδεύματός τους. Το μεγάλο πανό έγραφε Black lives matter, λες και έχει κανείς αντίρρηση.
Όταν, χάρη στην σθεναρή και ψύχραιμη στάση της αστυνομίας αναγκάστηκαν να πάρουν τα παλούκια που κράδαιναν απειλητικά και να αποχωρήσου, προκειμένου να δικαιολογήσουν τον μισθό τους, τίμιοι μεροκαματιάρηδες γαρ, έκαναν επεισόδια μπροστά στην ΑΣΟΕΕ. Και βέβαια εξέδωσαν δελτίο τύπου το οποίο το διάβασε ο αρχισυντάκτης του δελτίου ειδήσεων του ραδιοφώνου του Σκάι, Είπε τι κρίμα μια τόσο ευγενής αντιρατσιστική εκδήλωση να καταλήγει σε βίαιες συγκρούσεις και έγραψε την είδηση. Είναι δύσκολη η δουλειά του δημοσιογράφου.
Οφείλω να αναγνωρίσω ότι στο ημίωρο 00:30, στό σύντομο δελτίο η είδηση αποκαταστάθηκε. Τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ δεν ήταν πια συνέχεια της “αντιρατσιστικής” συγκέντρωσης στην πλατεία Βικτωρίας, αλλά προκλήθηκαν από “ομάδα ατόμων” που πετούσαν πέτρες στην αστυνομία.
Ο Σκάι είναι απ’ τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που αντιστάθηκαν στον ολοκληρωτισμό της εξαχρείωσης. Πολλοί δημοσιογράφοι είναι φίλοι μου και εκτιμώ ιδιαιτέρως και το ταλέντο τους και την μαχητικότητά τους. Γι’ αυτό και θυμώνω περισσότερο όταν διαπιστώνω ότι το υπόβαθρο του κοινωνικού ασυνείδητου, που ισοπέδωσε ό, τι καλό έχει ο τόπος, τσαλακώνει με την βαναυσότητά του όσους παλεύουν για το παρόν της ζωής τους.
ΥΓ Ανάμεσα στους “ρατσιστές” εναντίον των οποίων οργανώθηκε η αντιρατσιστική εκδήλωση- από την νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και παραφυάδων- ήμουν κι εγώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ