Αμαλιάδα: 77χρονη κατήγγειλε άνδρα για κτηνοβασία – «Φοβάμαι για την ίδια μου τη ζωή»

0
2165

Με μία καταγγελία στις αστυνομικές αρχές προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες μία 77χρονη από κοινότητα πλησίον της Αμαλιάδας, όταν αντίκρισε άνδρα να έχει εισέλθει στην περιουσία της και να προσπαθεί να ασελγήσει ερωτικά στα τρία σκυλιά που της κρατούν συντροφιά, προκαλώντας της την ίδια στιγμή και φόβο για την ίδια της τη ζωή.

Του ανταποκριτή μας στην Ηλεία στο patrisnews

Όπως τόνισε η 77χρονη στην «Π», ο άνθρωπος αυτός κακοποιεί ζώα βραδινές ώρες και μάλιστα μάρτυρες τέτοιων πράξεων είναι και οι γείτονές της που τον είδαν να παρενοχλεί τα σκυλιά της.

Σημείωσε δε πως εξαιτίας έργων στην περιοχή που έχουν καταστρέψει τις περιφράξεις στην περιουσία της εδώ και περίπου 3-4 μήνες, δίνουν τη δυνατότητα στον άνθρωπο αυτό να μπορεί να εισέρχεται στο χώρο και να προσπαθεί να ολοκληρώσει τις «αρρωστημένες ορέξεις» του.

Ενήμερες για το περιστατικό ήταν από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικές αρχές, στις οποίες επεσήμανε πως ο άνθρωπος αυτός της δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα και φόβο. Μάλιστα, δέχθηκε και τη συμβουλή των αστυνομικών να μη βγει από το σπίτι της σε περίπτωση που τον ξαναδεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως το περιστατικό αυτό δεν ήταν το πρώτο, καθώς τέσσερις περίπου μήνες μια σκυλίτσα μεγάλης ηλικίας στην οποία και είχε ασελγήσει έχασε τη ζωή της μετά από μερικές μέρες. Άλλες πηγές αναφέρουν ακόμα πως μερικές μέρες νωρίτερα είχε εισέλθει παράνομα σε στάνη, όπου είχε γίνει άμεσα αντιληπτός από τον κτηνοτρόφο που τον έδιωξε.

«Φοβάμαι για την ίδια μου τη ζωή»

Παράλληλα, η κ. Παπαχριστοδούλου σημείωσε πως ο φόβος για τη ζωή της είναι μεγάλος, με τη φορά μάλιστα που βρέθηκε αντιμέτωπη μαζί του να βλέπει το δράστη να επιχειρεί να χειροδικήσει. «Φοβάμαι για την ίδια μου τη ζωή πέρα από τα σκυλιά μου. Είναι επικίνδυνο αυτό που ζω. Είμαι προσφάτως χειρουργημένη στο πόδι, ζω μόνη μου σε ένα σπίτι που βρίσκεται σε κτήμα 12 στρεμμάτων. Τα βράδια έρχεται στην πόρτα, την κουνάει και μιλάει στα σκυλιά που δεν τον πλησιάζουν. Όλοι στη γειτονιά θα σας πουν τα χειρότερα για αυτόν», τόνισε και συμπλήρωσε ακόμα πως οι νόμοι που υπάρχουν κρατούν τους αρμόδιους με «δεμένα χέρια» σε τέτοιες περιπτώσεις.