Έσφαξαν τα σπάνια Κρητικά Κρι Κρι και μετά πόζαραν για τις φωτογραφίες!

0
101

[ad_1]

Απίστευτης βαρβαρότητας εικόνες παρουσίασαν χρήστες του facebook από σφαγή σε βάρος των σπάνιων Κρητικών Κρι – Κρι! Κυνήγησαν, αιχμαλώτισαν, έσφαξαν και στη συνέχεια έβγαλαν φωτογραφίες με τα “τρόπαια”!

Διαβάστε την καταγγελία που έκανε η δικηγόρος Καλλιόπη Μαραβελάκη, παρουσιάζοντας και τις σχετικές φωτογραφίες, όπως την παρουσιάζει το candianews.gr:

Kκάποιες φορές αυτό το νησί που υπεραγαπώ, με κάνει και εξοργίζομαι, ειδικά όταν εμείς οι κρητικοί δεν σεβόμαστε ούτε το σπανιότερο ζώο της κρητικής πανίδας, το κρι κρι που αποτελεί ένα από τα πολυδιαφημισμένα σύμβολα της Κρήτης. Μετά από επικοινωνία με το Ελληνικό Κέντρο Προστασίας Άγριας Ζωής, έχω την επιβεβαίωση ότι πρόκειται για τα σπανιότατα αυτά άγρια ζώα του νησιού μας, που αυτοί οι δυο ανόητοι σκότωσαν, μαχαίρωσαν, έσφαξαν, ξεκοίλιασαν και στη συνέχεια φωτογράφισαν τις πράξεις τους και τις πρόβαλαν στο Facebook. Από κοινού με ζωόφιλη δράση και ΕΚΠΑΖ προχωράμε άμεσα σε καταγγελία για τη θανάτωση και την επίδειξη των θανατωμένων προστατευομένων άγριων ζώων διαδικτυακά και παρακαλούμε την Ελληνική Αστυνομία και την εισαγγελία Ηρακλείου να παρέμβουν άμεσα. 

 

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα