Home ΥΓΕΙΑ Έλληνες fact checkers σχετικά με τις οδηγίες του Αμερικανικού Κολλεγίου Ρευματολογίας

Έλληνες fact checkers σχετικά με τις οδηγίες του Αμερικανικού Κολλεγίου Ρευματολογίας

0

[ad_1]

Βγήκαν οι Έλληνες fact checkers να μας ενημερώσουν για την παραπληροφόρηση από γνωστό καθηγητή σχετικά με τις οδηγίες του Αμερικανικού Κολλεγίου (και όχι Εταιρείας) Ρευματολογίας για τους ασθενείς που λαμβάνουν βιολογικούς παράγοντες και ανοσοκαταστολή σχετικά με τον εμβολιασμό για το COVID.
Όταν κάποιος θέλει να μας πληροφορήσει για παραπληροφόρηση, θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να διασφαλίζει ότι δεν παραπληροφορεί εκείνος, και μετά να κάνεις τις διορθώσεις του.
Για να δούμε λοιπόν 2 “σφαλματάκια” των fact checkers, που υπερασπίζονται κατά τα άλλα την ακρίβεια των πληροφοριών.
1.
Η ΔΗΛΩΣΗ έλεγε ότι το εμβόλιο της AstraZeneca είναι απενεργοποιημένου ιού (“Λοιπόν το [εμβόλιο] απενεργοποιημένου ιού δεν είναι της Ρωσίας, αυτό δεν το εξετάζουμε καθόλου γιατί δεν έχει ακολουθήσει διαδικασίες Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι της AstraZeneca με την Oξφόρδη αυτό που πάει να προχωρήσει.”).
Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ μας ενημέρωσε ότι δεν είναι εμβόλιο απενεργοποιημένου ιού αλλά είναι εμβόλιο DNA
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ είναι ότι τόσο το εμβόλιο της Astra Zeneca όσο και το Sputnik V είναι εμβόλια ιών-φορέων (viral vector vaccines) και ΟΧΙ DNA εμβόλια.
Το ότι το εμβόλιο της AstraZeneca και το Sputnik V φέρουν DNA δεν σημαίνει ότι ανήκουν στην κατηγορία των DNA εμβολίων. Ανήκουν στην…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version