«Όταν είδα τη λίμνη αίματος το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι το παιδί πέθανε»

0
99

Μία τραγωδία αποφεύχθηκε στην Σπάρτη όταν ένα σιδερένιο τέρμα καταπλάκωσε και τραυμάτισε σοβαρά ένα 10χρονο παιδί. Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Κοκκάλα ενώ το παιδί σώθηκε από θαύμα αλλά έχει υποστεί κατάγματα στο κρανίο, έχει πάθει διάτρηση τυμπάνου, ενώ χρειάστηκαν και ράμματα στο μάτι.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο μικρός που απολάμβανε οικογενειακές διακοπές στο χωριό του πατέρα του, έπαιζε ποδόσφαιρο με τον αδερφό του και φίλους σε ένα παιχνίδι όμως που λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο.

Στο κεντρικό δελτίο του Alpha μίλησε ο πατέρας του μικρού ο οποίος ανέφερε ότι «το σκοινί που ήταν δεμένο το τέρμα πάνω στην μπασκέτα και το παιδί κρεμάστηκε από εκεί για να κάνει μονόζυγο. Το βάρος έφυγε έπεσε πρώτα εκείνος κάτω και από πάνω του το δοκάρι στο κεφάλι του. Με το που είδα να γίνεται αυτό μπροστά στα μάτια μου και να βλέπω μία λίμνη από αίμα το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι το παιδί πέθανε».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ευτυχώς όμως βοήθησε η Παναγία. Το παιδί μου, μου έλεγε “θα μου λείψεις”.

H μητέρα του μικρού χθες είχε δηλώσει ότι «πήγε να φύγει το παιδάκι πισώπλατα και την ώρα που γυρνάει, έσκασε (το τέρμα) από πίσω του, στο κρανίο του. Το πέταξε κάτω και το παιδί έμεινε αναίσθητο. Έχει σπάσει τη βάση του κρανίου του, έχει πάθει διάτρηση τυμπάνου, έχει σπάσει κόκκαλο πάνω από το φρύδι του και έχει και ράμματα στο μάτι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ