Τρία βιβλία για την παραλία.

    0
    264

    Το καλοκαίρι πρέπει να είναι χαρούμενο, διασκεδαστικό και πάνω απ όλα χαλαρωτικό. Δεν πρέπει να αγχώνεστε ποιά αεροπορική εταιρεία να διαλέξετε ή τί να βάλετε στη βαλίτσα σας και το κυριότερο δεν πρέπει να κουραστείτε μέχρι να διαλέξετε ποιός θα σαν κάνει παρέα στο ταξίδι, στην πισίνα, στην παραλία…

    Γι αυτό βάλτε μπόλικο αντηλιακό και τσεκάρετε τα βιβλία που δεν πρέπει να χάσετε αυτό το καλοκαίρι.

     ‘City of Friends’ της Joanna Trollope

    Αφήστε το στρες και το άγχος της δικής σας ζωής στην άκρη και βυθιστείτε στις ζωές της Μπεθ, της Μελίσα, της Στέισι και της Γκάμπι. Τέσσερις φίλες που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν ότι σταθεί στον δρόμο τους. Μια μητέρα με άνοια, χωρισμοί, ανεργία..

    Η συγγραφέας καταφέρνει και ελίσσεται ανάμεσα στις τέσσερις φίλες σε κεφάλαια που θα σε κάνουν να έχεις τελειώσει το βιβλίο πριν την προσγείωση.

    ‘All Grown Up’ της Jami Attenberg

    Υπάρχει λόγος που το όνομα της Άττεμπεργκ φιγουράρει σε όλες τις λίστες με τα βιβλία που πρέπει να διαβάσουμε φέτος.Οι ιστορίες και οι χαρακτήρες της είναι εθιστικοί και φρέσκοι ταυτόχρονα.

    Η πρωταγωνίστρια του βιβλίου ζει τη ζωή της με τους δικούς της κανόνες, όλα όμως, ανατρέπονται όταν η ανιψιά της γεννιέται με μια σοβαρή πάθηση. Στο βιβλίο αποτυπώνονται όλες οι αλήθειες της ζωής με την κατάλληλη δόση χιούμορ.

     ‘Who Is Rich?’ του Matthew Klam

    Κάθε λίστα με βιβλία, που σέβεται τον εαυτό, της πρέπει να περιέχει μιασάτιρα. Αυτό ακριβώς είναι το βιβλίο του Κλαμ.

    Ο Ριτς Φίσερ ήταν διάσημος καρτουνίστας που περνούσε τον καιρό του σε γκαλερί και μουσεία. Φέτος όμως έχει να αντιμετωπίσει μια καριέρα σε αδιέξοδο, πολλούς μα πολλούς φόρους και την Έιμι, που εμφανίζεται πάλι στη ζωή του.

    Αγάπη, πόθος, χιούμορ, ζήλεια. Όλα σε ένα βιβλίο.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ