Το δίδυμο του "Spider-Man: Homecoming" μάλλον παίρνει τα ηνία της ταινίας Dungeons & Dragons

0
117

[ad_1]

Και του “Game Night”.

Οι σεναριογράφοι του “Spider-Man: Homecoming” του 2017, Jonathan Goldstein και Jonathan Francis Daley, φέρεται να βρίσκονται σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσουν τη νέα Dungeons and Dragons ταινία.

Το Variety αναφέρει πως το ντούο βρίσκεται σε συζητήσεις με την Paramount για να αντικαταστήσει τον σκηνοθέτη Chris McKay στην εδώ και καιρό προγραμματισμένη ταινία D&D. Ο McKay (The Lego Batman Movie) που έχει συνδεθεί με τη σκηνοθεσία της ταινίας του Nightwing, έφυγε από το D&D project για να δώσει όλη του την προσοχή στην ταινία “Ghost Draft” με πρωταγωνιστή τον Chis Pratt.

Να σημειώσουμε πως η Paramount Pictures φτιάχνει λοιπόν μιας D&D ταινία σε συνεργασία με την AllSpark Pictures της Hasbro, ενός πρόσφατα δημιουργημένου στούντιο, με το οποίο η Hasbro ευελπιστεί να χειριστεί δημοφιλείς ιδιοκτησίες της, όπως για παράδειγμα Transformers, Mr. Potato Head και My Little Pony, και να προσπαθήσει να ανταγωνιστεί την Marvel Studios.

Το δίδυμο των Goldstein και Daley, δεν συνεργάζονται μόνο σε σενάρια, αλλά και σε σκηνοθεσία. Οι δύο τους έχουν σκηνοθετήσει μαζί τη μαύρη κωμωδία “Game Night” και το “Vacation”, ενώ έχουν συνεργαστεί στα σενάρια για ταινίες όπως “Horrible Bosses”, “Cloudy With a Chance of Meatballs 2” και “Spider-Man: Homecoming”. Οι δυο τους μάλιστα είχαν προηγουμένως συνδεθεί με τη σκηνοθεσία της ταινίας του Flash, αλλά αποσχίστηκαν από την DC λόγω δημιουργικών…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ