Τα Ζώδια σήμερα Τετάρτη 11 Μαρτίου

    0
    153

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Ευχάριστα γεγονότα όσον αφορά στην κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Η νευρικότητά σας εξακολουθεί να χαλάει τη διάθεσή σας. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα στην εργασία σας δεν είναι και τόσο εύκολα.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Από τη μια θέλετε να βελτιώσετε την εικόνα σας και να είστε το επίκεντρο του θαυμασμού, από την άλλη δεν θέλετε να κάνετε καμιά προσπάθεια για να αλλάξετε κάποια πράγματα.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Μην επιτρέψετε σε τίποτα και σε κανέναν να σας ταράξει άσκοπα και δώστε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

    ΛΕΩΝ

    Φροντίστε σήμερα τον εαυτό σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σας αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνετε…

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Οι ελεύθεροι, να περιμένετε ένα καινούργιο πρόσωπο να εισβάλλει στη ζωή σας. Παραμείνετε επιφυλακτικοί και μην αφεθείτε, μέχρι να βεβαιωθείτε για τις
    προθέσεις του.

    ΖΥΓΟΣ

    Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας προβληματίζουν, γι’ αυτό σήμερα φροντίστε να κινηθείτε με σύνεση…

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Χρειάζεστε συναισθηματική ηρεμία σήμερα. Απολαύστε την ασφάλεια και γαλήνη του σπιτιού σας και την ανάλαφρη επικοινωνία με ανθρώπους που σας αγαπούν.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις σχέσεις σας. Ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα σας γοητεύσει αφάνταστα.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Με την συμπαράσταση φίλων ή κοντινών σας ανθρώπων, θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη θέματα και καταστάσεις της προσωπικής σας ζωής και να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Είναι πολύ πιθανόν να έχετε καλές εξελίξεις στον οικογενειακό τομέα, ενώ τα πράγματα με το ταίρι σας θα βελτιωθούν σύντομα.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούργια γνωριμία θα κάνει τη μέρα γόνιμη και πολύ ενδιαφέρουσα. Συζητήστε, επικοινωνήστε και ξεκαθαρίστε πράγματα
    σήμερα.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ