Τα Ζώδια σήμερα Πέμπτη 30 Ιανουαρίου

    0
    134

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Ένα μικρό έκτακτο επίδομα ή μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση πιθανόν να λάβετε σήμερα, από εκεί που δεν το περιμένατε. Αποταμιεύστε τα για τις ισχνές μέρες.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Τα όνειρά σας καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος της μέρας σας και σαγηνεύουν τους συνομιλητές σας. Ονειροπολείτε και αιθεροβατείτε, όμως, για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα.

    ΔΙΔΥΜΟΣ

    Προσοχή στις αποφάσεις σας κατά την σημερινή μέρα, μιας και υπάρχει ο κίνδυνος κάποιες παραλήψεις ή αστοχίες, ειδικά εάν πρόκειται για υπογραφή
    συμβολαίων και συμβάσεων, να σας δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον!

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και το επικοινωνιακό σας χάρισμα, για να μπορέσετε να είστε αποτελεσματικοί στη δουλειά σας. Είναι εξαιρετική η μέρα και δεν πρέπει να πάει χαμένη.

    ΛΕΩΝ

    Μια καταπίεση θα αισθανθείτε και μάλιστα έντονη, μέχρι το σημείο να φοβάστε ότι η ελευθερία σας τίθεται σε αμφισβήτηση! Μην κάνετε κινήσεις πανικού, γιατί δεν αποκλείεται να είναι όλο αυτό αποκύημα της φαντασίας σας.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Κάτι νέο θα σας ξεβολέψει σήμερα και θα πρέπει να αφήσετε τις όποιες ανέσεις. Νέες εξορμήσεις θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας και θα προλειάνουν το έδαφος για τις νέες επιτυχίες.

    ΖΥΓΟΣ

    Θέλετε να μοιραστείτε κάποια πράγματα με τον σύντροφό σας, αλλά δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτό θα ήταν το σωστό. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, ειδικά εάν υπάρχουν συνέπειες.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Να θυμάστε ότι τίποτε δεν μπορεί να βάλει φραγμό στα όνειρά σας, παρά μόνο εσείς και ο ουρανός. Μην δίνετε σημασία στους γύρω σας και κινηθείτε με βάση το προσωπικό σας συμφέρον.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Θα πέσουν στην αντίληψή σας δυσμενή σχόλια των γύρω σας, που σας αφορούν και θα σας αποσυντονίσουν. Μην δίνετε σημασία και ασχοληθείτε με τις υποθέσεις σας.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την κατάσταση, όσο δύσκολη και αν είναι. Αποδεχτείτε την πραγματικότητα και αναζητήστε την προσφορότερη δυνατή λύση.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Θαύματα δεν γίνονται στις μέρες μας και σταματήστε να σκέφτεστε πώς θα μπορούσατε να λύσετε από την μια μέρα στην άλλη τα προβλήματά σας. Χρειάζεται καλός προγραμματισμός και συνετή, μακροχρόνια δράση.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Η αναποφασιστικότητά σας ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα, που με κόπο είχατε ανοίξει και θα το μετανιώσετε πικρά στο μέλλον. Κινηθείτε λοιπόν με σύνεση.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ