Τα Ζώδια σήμερα Δευτέρα 18 Μαΐου

    0
    128

    ΚΡΙΟΣ

    Μια ρομαντική μέρα η σημερινή και το ενδιαφέρον που θα εισπράξετε από το άτομο που σας ενδιαφέρει να σας ανεβάζει ψυχολογικά…

    ΤΑΥΡΟΣ

    Θα έχετε ακόμη περισσότερη ενέργεια σήμερα, κάτι που θα σας χρειαστεί, μια και θα φέρει θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας και οικονομικά στο επίκεντρο.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η ερωτική σας σχέση σας τονώνει και πετάτε στα σύννεφα, τα επαγγελματικά σας όμως χρειάζονται προσοχή, μιας και δεν θα λείψουν τα εμπόδια και τα προβλήματα με τους συνεργάτες ή συναδέλφους.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Χρειάζεται μια μεγαλύτερη επαγρύπνηση σε οικονομικά θέματα η σημερινή μέρα. Κατά τα άλλα, σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

    ΛΕΩΝ

    Θέματα οικογένειας φαίνεται να σας απασχολούν και να ζητούν λύσεις. Η λογική και όχι το συναίσθημα είναι αυτή που θα σας οδηγήσει στην σωστή κατεύθυνση.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Η μέρα έχει πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και αρκετά τα προβλήματα, με συνέπεια κάποια στιγμή να φτάνετε στα όριά σας. Μην τα βάζετε κάτω όμως, γιατί το κάθε πρόβλημα έχει την λύση του.

    ΖΥΓΟΣ

    Παίρνετε φωτιά σήμερα και δεν αφήνετε τίποτε να πέσει κάτω. Μην αντιδράτε αψυχολόγητα, γιατί κάποιοι μπορεί να σας προκαλούν εσκεμμένα…

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Ένας κύκλος φαίνεται να ολοκληρώνεται και ένας νέος να ανοίγει. Η μέρα έχει έντονα συναισθήματα και στο προσκήνιο βρίσκεται η συναισθηματική σας
    σχέση…

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Στην επαγγελματική σκακιέρα μπορείτε να κινηθείτε με αρκετή ασφάλεια και άνεση σήμερα και να πετύχετε μια σημαντική συμφωνία που θα αποδώσει σημαντικά οφέλη στο άμεσο μέλλον.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Διαπραγματευτικά και επικοινωνιακά είστε στα επάνω σας σήμερα! Ίσως υπάρξει ένα μικρό ταξίδι εκτός προγράμματος. Εκμεταλλευτείτε της ευκαιρίας και αποκομίστε τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Η μέρα θα έχει μετακινήσεις και συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Δεν αποκλείεται, δε, να υπάρξει και μια αποκάλυψη που θα σας ταράξει λιγάκι…

    ΙΧΘΕΙΣ

    Βελτιώνεται η πνευματική σας διαύγεια και είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα με πιο καθαρό μάτι! Υπαρξιακά ερωτήματα εμφανίζονται και σας βασανίζουν.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ