Σαλβίνι: «Δεν μπορώ να παρακολουθήσω ένα παιχνίδι ανάμεσα σε μπουργκάδες…»

0
36

[ad_1]

Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Ιταλίας και υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει να παρευρεθεί στον τελικό του ιταλικού Σούπερ Καπ, που θα διεξαχθεί στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, στις 16 Ιανουαρίου.
Ο Σαλβίνι που ετοιμάζει τη συγκρότηση «μαύρης» ακροδεξιάς συμμαχίας, ενόψει των προσεχών Ευρωεκλογών, προκαλεί συχνά με τις πολιτικές του πεποιθήσεις και επιλογές. Δεν τον ενδιαφέρει ο τελικός όχι γιατί δεν συμπαθεί τις δύο ομάδες, την Μίλαν και τη Γιουβέντους που θα αναμετρηθούν, αλλά γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν μπορεί να κάθεται ανάμεσα σε «σκεπασμένα πρόσωπα και μπούργκες».
Η επιλογή της Σαουδικής Αραβίας για την τέλεση του τελικού, έχει επικριθεί από πολλές οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Υπάρχουν τμήματα του γηπέδου, όπως τα VIP που θα μπορούν να κάθονται μόνο άνδρες, με την παρουσία των γυναικών στα γήπεδα να έχει επιτραπεί μόλις από τον περασμένο Ιανουάριο.
«Δεν θέλω να μποϊκοτάρω τον τελικό, αλλά δεν θα τον παρακολουθήσω», είπε ο Σαλβίνι στους δημοσιογράφους.
«Θα παρακολουθήσω ένα δράμα αντ ‘αυτού! Παίζοντας το Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία είναι ένα πράγμα οξύμωρο. Δεν μπορώ να παρακολουθήσω ένα παιχνίδι ανάμεσα σε σκεπασμένα…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ