Πρωταγωνιστή βρήκε η μιούζικαλ σειρά του Damien Chazelle

0
50

[ad_1]

Λα-λα-λα…

Τον πρωταγωνιστή της βρήκε η επερχόμενη μιούζικαλ σειρά του Netflix, “The Eddy”.

Ο λόγος για τον Andre Holland, ο οποίος, σύμφωνα με το Variety, θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά ως Elliot Udo, έναν γνωστό πιανίστα της τζαζ μουσικής σκηνής από τη Νέα Υόρκη που έχει πλέον μετακομίσει στο Παρίσι. Έχει σχέση με την τραγουδίστρια του μαγαζιού του στο Παρίσι, το οποίο όμως δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά. Η ζωή του Elliot ταράζεται ακόμα περισσότερο, όταν εμφανίζεται η 15χρονη κόρη του και πλέον πρέπει να αντιμετωπίσει τις αδυναμίες του και να ωριμάσει.

Ο Holland είναι γνωστός για τον ρόλο του στην πρώτη σεζόν της σειράς του Hulu, “Castle Rock”, την Οσκαρική ταινία “Moonlight”, αλλά και την ταινία του Steven Soderbergh, “High Flying Bird”.

Henry Deaver (Andre Holland) in Castle Rock: Season 1
O Andre Holland στην 1η σεζόν του “Castle Rock”.

Με επίκεντρο γυρισμάτων την Γαλλία, η σειρά θα είναι μία γλωσσική πανδαισία με διαλόγους στα Αγγλικά, Γαλλικά αλλά και Αραβικά. Μιλώντας με τον αντιπρόεδρο του Neflix , Erik Barmack στο Φεστιβάλ της Βενετίας το Variety μας ενημερώνει ότι στο “The Eddy” θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε Γάλλους ηθοποιούς, μέλη της παραγωγής και γιατί όχι και σκηνοθέτες.

Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν στο Παρίσι μέσα στην χρονιά. Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Chazelle (La La Land), θα αναλάβει τη σκηνοθεσία των δύο πρώτων…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ