Παπαγγελόπουλος : Δεν είμαι Ρασπούτιν, είμαι θύμα εγκληματικής ομάδας

0
51

[ad_1]

Για πολιτική δίωξη εναντίον του και εγκληματική οργάνωση που τον έχει στοχοποιήσει έκανε λόγο, σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται η πρόταση της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής εις βάρος του. Παράλληλα, εξαπολύοντας σφοδρά πυρά κατά της Ελένης Ράικου για την κατάθεση που εκείνη έδωσε εναντίον του στην οποία τον είχε κατονομάσει ως τον «Ρασπούτιν», απαρνήθηκε το χαρακτηρισμό.

«Σήμερα θα μετατρέψω τους κατήγορούς μου σε κατηγορούμενος. Είμαι υποχρεωμένος να αποκαλύψω τους πρωτεργάτες της εγκληματικής ομάδας που θέλει να συγκαλύψει τις δικές της ευθύνες» είπε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και τόνισε πως θα αποδείξει ότι η δίωξη του για σκευωρία στην υπόθεση Novartis είναι γελοία, και θα αποκαλύψει τις αθέατες πλευρές αυτής της επιχείρησης.

Παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Δ. Παπαγγελόπουλος είπε ότι θα ζητήσει την προστασία του και την προστασία της οικογένειας του και της Δικαιοσύνης από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, μόλις ξεκινήσει το έργο της η ειδική επιτροπή.

«Αν ήμουν σκευωρός δεν θα είχα φροντίσει να εξασφαλίσω κάποιου είδους ασυλία;…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ