«ΠΑΝΘΗΡΕΣ» επέταξαν ασθενοφόρο για τραυματία τροχαίου και μπήκαν προπομπός για το Νοσοκομείο

0
143

Προχώρησαν σε επίταξη ιδιωτικού ασθενοφόρου για μεταφορά τραυματία τροχαίου στο Νοσοκομείο ενώ ήταν σε διάθεση στατικής στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Οι «Πάνθηρες» της ΟΑΜΑ, εκτελούσαν υπηρεσία (14/11-10.40) ως στατική στο Μεταξουργείο, όταν έγιναν αυτόπτες μάρτυρες σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Η 65άχρονη οδηγός ΙΧΕ, με κίνηση στον κυκλικό κόμβο της πλατείας Καραϊσκάκη, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, και παρέσυρε διερχόμενο δικυκλιστή, με το δίκυκλο να εκτινάσσεται σε μεγάλη απόσταση, και τον αναβάτη να τραυματίζεται σοβαρά. Το μικρού κυβισμού όχημα, στη συνέχεια, ανέβηκε το διάζωμα της πλατείας και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού όπου και ακινητοποιήθηκε, με την οδηγό να εγκλωβίζεται στο όχημά της.

Οι Αστυνομικοί της ΟΑΜΑ, άμεσα ανταποκρίθηκαν και προσέγγισαν το σημείο του τροχαίου ατυχήματος, ενημερώνοντας παράλληλα το Κέντρο Μέτρων Τάξης και της Άμεσης Δράσης. Με την 65άχρονη λιπόθυμη στη θέση οδηγού, οι «Πάνθηρες» διέκριναν στην κίνηση διερχόμενο από την πλατεία Καραϊσκάκη ιδιωτικό ασθενοφόρο, και προχώρησαν στην επίταξή του. Με τη συνδρομή στους, οι διασώστες απεγκλώβισαν την οδηγό βαρύτατα τραυματισμένη και αναίσθητη, την επιβίβασαν στο ασθενοφόρο, ενώ ως προπομπός -λόγων της κίνησης και των Κυκλοφοριακών Μέτρων που είχε λάβει η Τροχαία λόγω προγραμματισμένης πορείας αντιεξουσιαστών στο κέντρο της πόλης (14/11-12.00)- οδήγησαν το ασθενοφόρο μέχρι τη Λ.Αλεξάνδρας όπου συνοδεία της ΔΙΑΣ έφτασε στο Νοσοκομείο.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου, διενεργεί η Τροχαία Αθηνών.

ΠΗΓΗ : http://www.nantiareport.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ