ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Το ποδόσφαιρο είναι κι ένα όχημα για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου» (pic)

0
36

[ad_1]

Μια ακόμη παρουσία σ’ ένα πολύ σημαντικό συνέδριο εκτός συνόρων, που επιβεβαιώνει τον σωστό δρόμο που καιρό τώρα βαδίζει ο ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα, ήρθε προς επιβεβαίωση αυτού. Ο λόγος για το 12 συνέδριο EFDN (σ.σ. European Football for Development Network) στο οποίο οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» κλήθηκαν να παρουσιάνουν τη δράση του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το PAOK Action και τη φιλανθρωπική δράση του Ιβάν Σαββίδη. Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: «Το ποδόσφαιρο πέρα από παιχνίδι είναι κι ένα… όχημα για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Μέσα από τη δύναμη και την επιρροή του το ποδόσφαιρο μπορεί να βοηθήσει χιλιάδες κόσμο που το έχει πραγματικά ανάγκη.
Ο ΠΑΟΚ πιστός στην ευθύνη που έχει απέναντι στην κοινωνία έχει στρέψει την προσοχή του στα παιδιά. Θέλοντας να τους εξασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο, ένα ευοίωνο μέλλον. Η αξία και η δουλειά του προγράμματος PAOK Action αναγνωρίστηκε διεθνώς από τον EFDN με τον ΠΑΟΚ να επιλέγεται ως ένας από τους επίτιμους ομιλητές του 12ου συνεδρίου του European Football for Development Network που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και στο Stamford Bridge.
Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να παρουσιάσει το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου, το PAOK Action αλλά και την πολύτιμη και σημαντική προσφορά του…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ