Ο λαμπερός γάμος του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ με καλεσμένους όλη την αφρόκρεμα της showbiz!

    0
    178

    Πιο ευτυχισμένος από ποτέ είναι ο Αντώνης Ρέμος, καθώς πριν λίγη ώρα παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και μητέρα του παιδιού του, Υβόννη Μπόσνιακ σε μια ρομαντική τελετή στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη.

    Η Υβόννη Μπόσνιακέλαμψε με το λευκό εξώπλατο νυφικό της που σχεδίασε η ίδια. Τόσο το ντεκολτέ όσο και το μακρύ πέπλο έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση. Ο Αντώνης Ρέμος επέλεξε μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

    Ανάμεσα στους καλεσμένους ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Μαριάννα Λάτση με τον Πάρι Κασιδόκωστα, Μαρινέλλα, η Γλυκερία, η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη, η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Χρήστος Δάντης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά, ο Γιάννης Πάριος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Άντζελα Γκερέκου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Θέμης Γεωργαντάς και πολλοί ακόμα φίλοι του ζευγαριού.

    Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς φυσικά η παρουσία του Eros Ramazzotti, ο οποίος και θα τραγουδήσει τις τεράστιες επιτυχίες του.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ