Ο καιρός σήμερα 9 Ιουνίου

0
92

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες στα ανατολικά και νότια τμήματα περιμένουμε το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018. Παράλληλα, ενισχυμένοι θα πνέουν οι δυτικοί άνεμοι στον Κορινθιακό Κόλπο και το Νότιο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 20 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στα ηπειρωτικά τμήματα της Ανατολικής Στερεάς και της Θεσσαλίας τοπικά έως τους 35-36 βαθμούς), 17 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 23 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 35 βαθμούς στην Κρήτη, 21 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα (στα ανατολικά τμήματα των νησιών τοπικά έως τους 36 βαθμούς Κελσίου).

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία στο Κεντρικό Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και στον Κορινθιακό Κόλπο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς, αλλά στα παραθαλάσσια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ και στο Σαρωνικό σε ισχυρούς 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, με πιθανότητα τοπικών όμβρων κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις θερμές ώρες της ημέρας από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ