Ο Δανέλλης συμπλήρωσε την κυβέρνηση των… δανειζόμενων βουλευτών

0
113

[ad_1]

Με μια κυβέρνηση – κουρελού, με «δανεικούς» για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα βουλευτές, θα πορευτεί ο Αλέξης Τσίπρας μέχρι τις εκλογές. Ο Σπύρος Δανέλλης του Ποταμιού θα είναι η καταλυτική ψήφος για να πάρει η κυβέρνηση αύριο την έγκριση από τη Βουλή για να συνεχίσει την πορεία της.

Ετσι, με βουλευτές από τους ΑΝΕΛ που έχουν διαγραφεί, με βουλευτές από τους ΑΝΕΛ που… δεν διαγράφονται και με την ψήφο του Δανέλλη που κάποτε είχε περάσει από τον Συνασπισμό πριν πάει στο ΠΑΣΟΚ, στο Ποτάμι και τώρα επιστρέψει στην… αγκαλιά της Αριστεράς, η ψήφος εμπιστοσύνης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αύριο τα μεσάνυχτα.

Οπως αναφέρουν τα «ΝΕΑ» το πολιτικό θερμόμετρο, μετά και την αποχώρηση των ΑΝΕΛ, έχει ανέβει κατακόρυφα και η σύγκρουση είναι μετωπική με ό,τι αυτό σημαίνει για το σκηνικό καθ’ οδόν προς τις κάλπες. Κι αυτό, στη σκιά των διαγραφών από τους ΑΝΕΛ της Ελενας Κουντουρά και του Βασίλη Κόκκαλη (αν και η επιστολή ανεξαρτητοποίησής του προηγήθηκε), οι οποίοι υποδέχθηκαν τα νέα στη Σαγκάη.

Στην πραγματικότητα, όμως, οι προβολείς είχαν πέσει πάνω στον Σπύρο Δανέλλη, ο οποίος δεχόταν από νωρίς το πρωί πιέσεις από το κόμμα του να μη στηρίξει την κυβέρνηση. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε συνάντηση μαζί…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ