Οι 8 φυλές των οδηγών που θέλουμε να κρεμάσουμε. Γράφει η Βούλα Σαρδάνη

0
233

Αγαπητέ λαέ.
Απόψε θα συντάξω μια μεγάλη λίστα με οδηγούς που θα ήθελα να κρεμάσω δημόσια μπροστά από τη βουλή.
Ελπίζω να συμφωνείτε μαζί μου.
Νο1 Οδηγοί που δεν ανάβουν για κανένα πούστη λόγο φλας ή αλαρμ.
Είμαστε σε κεντρικό δρόμο και φυσικό είναι να έχουμε μια αλφα ταχύτητα, ξαφνικά θυμάσαι ότι εδώ είναι το στενό σου και πατάς μια φρενάρα όλη δική σου για να στρίψεις χωρίς φλας ή να παρκάρεις αναλόγως στο φούρνο χωρίς να ανάψεις αλαρμ. (Το πιο αστείο είναι όταν έχει ήδη μπει να παρκάρει και τότε ανάβει αλαρμ).
Νο2 Οδηγοί που πάνε πιο αργά και από τη καθυστέρηση χωρίς λόγο.
Καταλαβαίνω ότι θες να είσαι ασφαλής και εννοείται δεν είναι σωστό να τρέχεις, αλλά καρδιά μου μην πας σε λεωφόρο με 30, ούτε βρέχει, ούτε χιονίζει και είσαι νέος άνθρωπος. Έξτρα θάνατος σε αυτόν τον οδηγό που εκτος του οτι πηγαίνει αργά, κάθεται και αριστερά αριστερά και δεν σε αφήνει να τον προσπεράσεις. (Δεν κάνετε κοινωνικό έργο κρατώντας μας ασφαλείς απλως μας σπάτε τα νεύρα).
Νο3 Οδηγοί που τρέχουν λες και γεννάει η γυναίκα τους.
Αυτό είναι το αντίθετο από τον αργό οδηγό που επίσης χρειάζονται κρέμασμα. Καλέ μου άνθρωπε, όταν βλέπεις ότι έχει κίνηση μην μου κολλάς και κρατάς απόσταση από τον προφυλακτήρα μου 1,3 mm λες κι έχω την επιλογή να πάω πιο γρήγορα. Αφού βλέπεις ότι γίνεται της τρελής, άντε μην πατήσω “καταλάθος” κάνα απότομο φρένο και γίνουν τα αμάξια μας ένα.
Νο4 Ο κόρνας
Ο κόρνας είναι αυτός από πίσω σου σε φανάρι και η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι περιμένει με το χέρι πάνω από τη κόρνα να ανάψει το πράσινο και με το που ανάβει ΜΠΙΙΙΠ. Ψόοοοφα ❤️
Νο5 Ο με πήρε ο ύπνος βρε παιδιά.
Αυτό επίσης είναι το αντίθετο του κόρνα. Είναι ο μπροστινός σου σε φανάρι (το οποίο φανάρι συνήθως ανάβει μόνο για 5 κλάσματα δευτερολέπτου κάθε αλλαγή του μιλένιουμ) και ενώ το πράσινο έχει ανάψει απο πέρυσι το Πάσχα αυτός κοσμάρα του επειδή λογικά έξυνε τη μύτη του ή έστελνε μήνυμα στο Ελενάκι. (Το οποίο Ελενάκι δεν σκοπεύει να του απαντήσει).
Νο6 Ο χωσάκιας
Ο χωσάκιας είναι αυτό το ξέπλυμα που στο φανάρι θέλει να στρίψει δεξιά αλλά επειδή η ουρά είναι μεγάλη κάθεται αριστερά και μετά το παίζει μάγκας και σου χώνεται μπροστά σου φρενάροντας και καθυστερώντας κι άλλο την ουρά. Πολλές φορές πάει να προκαλέσει ατύχημα.
Νο7 Ο παρκάρωπαντούέχωαλαρμφίλε
Αυτός ο οδηγός είναι ξεκάθαρος νομίζω. Θα παρκάρει μες τη μεση του δρόμου, πάνω σε φανάρι-διασταύρωση, πάνω στην έξοδο εθνικής, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ και πάνω στο σπιτάκι του σκύλου σου. Ο ίδιος επίσης είναι ο γκαζμάς που σε παρκινγκ σουπερ μαρκετ κλπ πιάνει 2 θέσεις παρκινγκ ταυτόχρονα παρόλο που βλέπει ότι γίνεται χαμός.
Νο8 και κατα τη γνώμη μου πιο κακό και αξίζει αργό και βασανιστικό θάνατο.
Ο ΑΓΕΝΗΣ
Φίλε ερχόσουν από την άλλη σε στενό και σχεδον ΠΑΡΚΑΡΑ τον τενεκέ μου για να χωρέσεις να περάσεις; Είχες στοπ αλλά παρόλαυτα σταμάτησα για να βγεις; ΠΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΕΝΗ ΠΙΘΗΚΑ!
Αυτά για σήμερα παιδιά. Το ξέρω ολόκληρη έκθεση αλλά τουλάχιστον το εβγαλα απο μέσα μου. Πιστεύω πολλοί συμπάσχετε. Καλή σας συνέχεια και καλό βράδυ. (Εκτος αν είσαι κάποιο από τα παραπάνω. Τότε να πας να χεστείς). ❤️

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ