Νούμερο 17 η Παπαδημητρίου στο διεθνές ranking list Ιανουαρίου των κορασίδων

0
45

[ad_1]

Τους πρώτους πίνακες αξιολόγησης για το νέο έτος ανακοίνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.). Οι Έλληνες αθλητές με τις υψηλότερες θέσεις στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών δεν έχασαν έδαφος τον Ιανουάριο. Γενικά βελτιώθηκαν οι θέσεις τους, απλά καταγράφηκαν αποχωρήσεις στα ranking list των μικρών κατηγοριών, καθώς διάφοροι αθλητές άλλαξαν ηλικιακό επίπεδο με την έλευση του νέου χρόνου, όπως συμβαίνει κάθε Ιανουάριο.

Στους άνδρες ο Παναγιώτης Γκιώνης και ο Γιάννης Σγουρόπουλος έμειναν στις θέσεις 46 και 256 αντίστοιχα, όπως και η Κατερίνα Τόλιου στο 135 στις γυναίκες. Στις μικρές ηλικίες ξεχωρίζει η άνοδος 13 θέσεων της Μαλαματένιας Παπαδημητρίου, η οποία φιγουράρει πλέον στο νούμερο 17 των κορασίδων. Ο Σγουρόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο 19ο έτος της ηλικίας του, βγήκε από τον πίνακα των νέων και φυσικά κρατά σαν «παράσημο» την πολύ τιμητική 4η θέση, που είναι γενικά η καλύτερη ποτέ για Έλληνα αθλητή σε όλες τις κατηγορίες.

Το κορίτσι θαύμα της επιτραπέζιας αντισφαίρησης, Μαλαματένια Παπαδημητρίου

Με τη δημοσιοποίηση των πρώτων πινάκων για το 2019 αποχωρήσεις υπήρχαν ακόμα για τον Κωνσταντίνο Αγγελάκη και τον Πάρι Ζώνιο από την κατηγορία αθλητών κάτω των 21 ετών,…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ