Νέο περιστατικό βίας με ανήλικους: Χτύπησαν 15χρονο και τον λήστεψαν για…. 50 ευρώ

0
101

Ένα απίστευτο περιστατικό με «πρωταγωνιστές» ανήλικους συνέβη αργά το βράδυ του Σαββάτου σε σπίτι στα βόρεια προάστια της Αττικής για ένα χρέος της τάξεως των 50 ευρώ.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, δύο 17χρονοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία από το σπίτι των γονιών ενός 15χρονου φίλου τους, προκειμένου να εισβάλουν, να τον χτυπήσουν, να τον βρίσουν και να τον απειλήσουν για ένα χρέος της τάξεως των 50 (σ.σ. σύμφωνα με τους φερόμενους ως δράστες 100) ευρώ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στους αστυνομικούς το φερόμενο ως θύμα, οι δύο 17χρονο έψαξαν όλους τους χώρους του σπιτιού, κάνοντας μάλιστα και ζημιές, άρπαξαν 15 ευρώ που βρήκαν κι ένα μπουκάλι σαμπάνιας φεύγοντας για λίγη ώρα.

Τότε, ο ανήλικος ειδοποίησε τη θεία του για το περιστατικό, η γυναίκα πήγε στο σπίτι και του έδωσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, με τον 15χρονο να το αφήνει –κατόπιν εντολής των φίλων του που συνέχισαν να τον ενοχλούν τηλεφωνικά- στο γραμματοκιβώτιο, απ’ όπου και το πήραν. Όταν επέστρεψαν σπίτι οι γονείς του ανήλικου, πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και κατήγγειλαν το περιστατικό.

Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων – με διαφορετικό κίνητρο αυτή τη φορά – που όμως καταδεικνύει το μεγάλο πρόβλημα που πλέον υπάρχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ