Νέα προσθήκη αποκτά το "V-Wars"

0
99

[ad_1]

O λόγος για τον Peter Outerbridge…

Η επερχόμενη σειρά του Netflix, που βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του Jonathan Maberry (2012), “V-Wars”, εμπλούτισε το cast της με τον Peter Outerbridge.

Σύμφωνα με τo ScreenRant, o ηθοποιός, που γνωρίσαμε μέσα από τις κινηματογραφικές επιτυχίες “Saw VI” και “Lucky Number Slevin”, αλλά και τους ρόλους του στις σειρές “Zoo” και “Nikita”, θα γίνει ο Calix Niklos, ένας έξυπνος και πανούργος επιστήμονας της Εθνικής Άμυνας.

Ο Outerbridge θα παίξει δίπλα στον Ian Somerhalder (“Vampire Diaries”), στον ρόλο του Dr. Luther Swann, τον Adrian Holmes (“Arrow”) ως Michael Fayne, έναν άνθρωπο που μεταμορφώνεται σε αρχηγό των βαμπίρ, και την Jacky Lai (“Beyond”) ως Kaylee Vo, μια δημοσιογράφο.

O Peter Outerbridge

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση γνωρίζουμε ότι ο Dr. Luther Swann βυθίζεται στον κόσμο των βρικολάκων όταν ο φίλος του μολύνεται από έναν μυστηριώδη ιό και μεταμορφώνεται σε τέρας που τρέφεται με αίμα ανθρώπων. Ο ιός διχάζει την κοινωνία και φαίνεται να είναι ασταμάτητος. Παράλληλα εντείνεται και η αγωνία του Swann γύρω από το τι πραγματικά συμβαίνει.

Ο Brad Turner (“Stargate” και “Stargate Atlantis”) θα αναλάβει τη σκηνοθεσία και την εκτελεστική παραγωγή του πιλοτικού επεισοδίου της σειράς, με τους William Laurin και Glenn Davis να είναι οι showrunners. Την παραγωγή της σειράς, που μέχρι στιγμής θα αποτελείται από 10 επεισόδια, έχει αναλάβει η High Park…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ