Μόνος πρώτος ο Ολυμπιακός

0
40

[ad_1]

Ο Στέφαν Κλόσνερ σφυρίζει τη λήξη στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, με τον φωτεινό πίνακα του ΟΑΚΑ να δείχνει 2-2.

Οι Ασπρόμαυροι παρότι προηγήθηκαν δύο φορές με ισάριθμα γκολ του Σβιντέρσκι, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Ο Δικέφαλος του Βορρά παρέμεινε αήττητος, αλλά έπεσε από την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Σε αυτή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος για πρώτη φορά μετά από 1 χρόνο απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Οι Ερυθρόλευκοι του Πέδρο Μαρτίνς μετά από πέντε αγωνιστικές έχουν απολογισμό 4 νίκες και 1 ισοπαλία και με 13 πόντους είναι στην πρώτη θέση.

Τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός ήταν στην κορυφή, χωρίς να έχει συγκάτοικο, ήταν πέρσι και συγκεκριμένα στις 24 Σεπτεμβρίου, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη με 1-0 για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, χάρη στο γκολ του Αχμέντ Χασάν.

Οι Πειραιώτες είχαν κάνει το 4/4 και είχαν 12 πόντους, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε κάνει επίσης το 4/4, αλλά είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -2 και ήταν στους 10 πόντους. Την επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός είχε χάσει από τον Δικέφαλο του Βορρά στο Καραϊσκάκη με 1-0, σε ένα ματς που οι Ερυθρόλευκοι είχαν κάνει δεκάδες φάσεις, αλλά είχαν ηττηθεί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ μετά το 2-2 με την ΑΕΚ,…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ