Μπόρις Τζόνσον: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

0
107

[ad_1]

Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι της Κυριακής ο Μπόρις Τζόνσον ο οποίος έφτασε μέχρι τη νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά την προσβολή του με κορωνοϊό, όπως μεταδίδει το BBC.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Τζόνσον θα συνεχίσει την πορεία της πλήρους ανάρρωσής του στην πρωθυπουργική εξοχική κατοικία στο Τσέκερς Κορτ.

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός «δεν θα επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά του όπως τον συμβούλευσαν οι θεράποντες ιατροί του».
Ο Μπόρις Τζόνσον «ευχαρίστησε τους πάντες στο νοσοκομείο St Thomas στο οποιό νοσηλεύτηκε για την θαυμάσια φροντίδα που έλαβε» πρόσθεσε η ίδια πηγή.
«Όλες του οι σκέψεις βρίσκονται μαζί με όσους έχουν επηρεαστεί από την ασθένεια αυτή» κατέληξε ο εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ.
Ο Τζόνσον πήρε εξιτήριο μια εβδομάδα μετά την εισαγωγή του την περασμένη Κυριακή αρχικά για εξετάσεις καθώς η κατάσταση του δεν βελτιωνόταν επτά ημέρες από τη στιγμή που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Μια ημερά μετά, όμως, την περασμένη Δευτέρα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η εισαγωγή του σε μονάδα εντατικής θεραπείας μέχρι την Πέμπτη.

Από την πλευρά της η…

[ad_2]

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ